Tønder Kommune

Hvem skal vinde Den Sociale Virksomhedspris 2022?

Del

Der åbnes nu op for, at man kan nominere virksomheder til Tønder Kommunes ”Sociale Virksomhedspris 2022”. I 2021 var det Mad og Service afdeling Vest, der vandt prisen.

Prisen bliver uddelt én gang om året ved Erhvervslivets Prisuddeling. I år bliver Erhvervslivets Prisuddeling holdt den 29. november i Skærbækcenteret. Bag prisen står Arbejdsmarkedsudvalget, og det nyudnævnte udvalg har med en tredeling af prisen ønsket at hædre flere lokale virksomheder for deres sociale indsats. De tre vindere får foruden hæder en pengepræmie på 5.000 kr.

”I Arbejdsmarkedsudvalget ser vi frem til sammen med erhvervslivet at hædre de nye vindere af den Sociale Virksomhedspris, og de mange virksomheder i Tønder Kommune, som gør en stor en indsats for at skabe et rummeligt arbejdsmarked, hvor der plads til alle. Det er ikke uden grund, at vi i Tønder Kommune er blandt de kommuner, der er lykkes med at hjælpe flest ukrainske flygtninge i beskæftigelse”, udtaler Bo Jessen, formand for Arbejdsmarkedsudvalget i Tønder Kommune.

Hvem kan vinde prisen?

Virksomheder, som opfylder det overordnede kriterie om at have gjort en ekstraordinær indsats for at styrke det lokale rummelige arbejdsmarked ved at løfte/fastholde sårbare ledige ud på lokale arbejdspladser og/eller i uddannelse, kan indstilles.

For at komme i betragtning til at vinde Den Sociale Virksomhedspris 2022, lægger dommerne, foruden det overordnede kriterie, vægt på følgende kriterier:

  • Virksomheder, der gør en forskel for at hjælpe unge i uddannelse eller i beskæftigelse
  • Virksomheder, der aktivt arbejder med det gode arbejdsmiljø
  • Virksomheder, der ansætter borgere med psykiske og/eller fysiske handicap i job på særlige vilkår eller i fleksjob

Alle kan indstille til prisen. Det gælder for eksempel både virksomhedsejere, medarbejdere i den konkrete virksomhed, virksomhedens samarbejdspartnere og Jobcenter Tønders medarbejdere. Man kan finde indstillingsskemaet på Tønder Kommunes hjemmeside under ”hædring og priser”.

Sidste frist for indstillinger er torsdag den 27. oktober 2022 kl. 12.00.

”Så kender du en virksomhed, som har gjort noget særligt i 2022, så indstil virksomheden til Tønder Kommunes Sociale Virksomhedspris 2022”, lyder det fra udviklingskonsulent Tanja Riis Bols, der også er parat til at svare på spørgsmål om kriterierne for udvælgelsen eller til virksomhedsarrangementet.

Kontakter

Links

Information om Tønder Kommune

Tønder Kommune
Tønder Kommune
Wegners Plads 2
6270 Tønder

+45 74 92 92 92https://www.toender.dk/

Følg pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum