Esbjerg Kommune

Hvem skal vinde årets Integrationspris?

Del

Kender du nogen, der har gjort en hel særlig indsats for integrationen her i Esbjerg Kommune i løbet af 2022, så kan du nu påskønne deres indsats ved at indstille dem til årets Integrationspris og de 10.000 kroner, der følger med prisen.

2022 har været et skelsættende år på det europæiske kontinent. Med Ruslands invasion af Ukraine den 24. februar 2022 skulle alle pludselig til at forholde sig til krig i Europa igen. Samtidig har 2022 også været et år, hvor næstekærligheden er blomstret og nået nye højde.

Privatpersoner har åbnet deres hjem for ukrainske flygtninge, foreninger og virksomheder har indsamlet tøj, mad og alt hvad der pludselig manglede. Nogle tog turen til Ukraine for at hjælpe folk væk fra russernes bombardementer, mens andre hjalp på stedet.

”2022 har på mange måder været et helt utroligt år på flygtninge og indvandrere området. Det må også betyde, at der er rigtig mange kandidater til årets Integrationspris i Esbjerg Kommune. Så jeg håber, at vi får mange indstillinger i år,” siger Jakob Lykke, formand for Forum for Integration & Beskæftigelse, der uddeler Integrationsprisen i Esbjerg Kommune.

Integrationsprisen gives til en person, forening, virksomhed eller lignende, der har gjort en særlig indsats for at integrere flygtninge og indvandrere her i Esbjerg Kommune. Med prisen følger en check på 10.000 kroner.

Du kan indstille din kandidat til Integrationsprisen her.

Fristen for indstilling er den 16. december 2022.

Kom med til prisoverrækkelsen
Vinderen af prisen offentliggøres til Integrationsprisuddelingen tirsdag den 20. december kl. 17-19 i Storm P salen på Esbjerg Hovedbibliotek.

Alle er velkomne til prisuddelingen, hvor aftenens tema er: Integration via beskæftigelse og netværk. Der vil være oplæg fra arbejdsgivere, mentorer og værtsfamilier for ukrainske flygtninge.

Det er gratis at deltage, husk blot tilmelding via mail: ilkar@esbjerg.dk

FAKTA

INTEGRATIONSPRISEN

  • Det er Forum for Integration & Beskæftigelse, der hvert år uddeler Integrationsprisen i Esbjerg Kommune.
  • Forum for Integration & Beskæftigelse består af medlemmer fra byrådet, Esbjerg Erhvervsudvikling, Jobcenter Esbjerg og etniske- og frivillige foreninger.
  • Forum for Integration & Beskæftigelse skal medvirke til, at Esbjerg Kommune har en effektiv og sammenhængende indsats for, at flygtninge og indvandrere samt familiesammenførte i Esbjerg Kommune bliver en aktiv del af arbejdsmarkedet.

Kontakter

Jakob Lykke, formand for Forum for Integration & Beskæftigelse, mail: jakly@esbjerg.dk, mobil: 20422649

Billeder

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er landets femtestørste by og Danmarks EnergiMetropol. Vi har sat ambitiøse klimamål og går forrest i den bæredygtige udvikling, hvor byen spiller en central rolle for hele Europas grønne kurs.

I Esbjerg Kommune er pionerånd og viljen til fremdrift en del af DNA'et, og der er ikke langt fra idé til handling. Vores nye mål for Esbjerg er at blive et fyrtårn inden for oplevelser og kultur. Her er allerede masser af spændende muligheder, og nu sætter vi turbo på, så endnu flere får øje på Esbjerg.

Danmarks ældste by, Ribe, ligger i Esbjerg Kommune, og her emmer det af kultur og charme, lige som stationsbyen Bramming er populær og driftig. Samtidig nyder Esbjerg Kommune godt af en perlerække af aktive landsbyer med stærke fællesskaber.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum