Haderslev Kommune

Hvem skal have Sundhedsprisen 2016?

Del

Haderslev Kommune uddeler den 28. september Sundhedsprisen 2016. Vi vil derfor meget gerne høre fra dig, hvis du kender til foreninger, grupper eller privatpersoner, der var med til at gøre Haderslev Kommune sundere i 2016 – og som fortjener et ekstraordinært klap på skulderen for det.

Sundhedsprisen er stiftet af Udvalget for Sundhed og Forebyggelse med henblik på at tilgodese ekstraordinære, frivillige sundhedsindsatser i Haderslev Kommune. Udvalget for Sundhed og Forebyggelse vælger på baggrund af indstillinger fra kommunens borgere, hvem der skal modtage prisen.

Det er ikke afgørende, om kandidaterne er privatpersoner, foreninger, grupper eller andet, så længe indsatsen har været medvirkende til at fremme det forebyggende og/eller sundhedsfremmende område i Haderslev Kommune - gerne på en nyskabende og utraditionel måde. Gode ideer, der forener frivillighed med offentlige eller private initiativer, vil eksempelvis også kunne komme i betragtning til Sundhedsprisen 2016.

Med Sundhedsprisen 2016 følger 10.000 kr.

Sundhedsprisen uddeles i forbindelse med afholdelse af Frivillighedsfesten den 28. september 2017. Festen afholdes på Haderslev Idrætscenter med det formål at hædre frivillige på det sociale område.

Forslag til modtagere af sundhedsprisen kan sendes til koordinator Dorte Evald på mail doev@haderslev.dk. Sidste frist for indsendelse af forslag er den 1. september 2017.

Kontakter

Koordinator Dorte Evald, doev@haderslev.dk, tlf. 74 34 03 06

Udvalgsformand Preben Holmberg, prho@haderslev, tlf. 24 44 40 55

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum