Haderslev Kommune

Hvem skal have Sundhedsprisen 2015?

Del

Haderslev Kommune uddeler den 14. juni Sundhedsprisen 2015. Vi vil derfor meget gerne høre fra dig, hvis du kender til foreninger, grupper eller privatpersoner, der var med til at gøre Haderslev Kommune sundere i 2015 - og som fortjener et ekstraordinært klap på skulderen for det.

Sundhedsprisen er stiftet af Udvalget for Sundhed og Forebyggelse med henblik på at tilgodese ekstraordinære, frivillige sundhedsindsatser i Haderslev Kommune. Udvalget for Sundhed og Forebyggelse vælger på baggrund af indstillinger fra kommunens borgere, hvem der skal mod-tage prisen.

Det er ikke afgørende, om kandidaterne er privatpersoner, foreninger, grupper eller andet, så længe indsatsen har været medvirkende til at fremme det forebyggende og/eller sundheds-fremmende område i Haderslev Kommune - gerne på en nyskabende og utraditionel måde. Særligt gode ideer og initiativer, der kombinerer det etablerede system og frivillighed, vil også kunne komme i betragtning til Sundhedsprisen 2015.

Med Sundhedsprisen 2015 følger 10.000 kr.

Sundhedsprisen uddeles i forbindelse med ét af to temamøder, som Udvalget for Sundhed og Forebyggelse holder i år. Prisen uddeles på temamødet om ensomhed, der holdes den 14. juni i Sundhedscenter Vojens.

Forslag til modtagere af sundhedsprisen kan sendes til koordinator Dorte Evald på mail doev@haderslev.dk. Sidste frist for indsendelse af forslag er den 17. maj.Kontaktinformation:

Koordinator Dorte Evald, doev@haderslev.dk, tlf. 74 34 03 06

Udvalgsformand Preben Holmberg, prho@haderslev, tlf. 24 44 40 55

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum