YouGov Denmark

Hvem er den bedste James Bond?

Del

YouGov har spurgt danskerne, hvilken James Bond-skuespiller de favoriserer, og der er stor forskel mellem generationerne.

De fleste peger Sean Connery, når de skal sige, hvilken skuespiller der er deres favorit som James Bond, mens den nuværende James Bond-skuespiller, Daniel Craig må se sig tilfreds med en andenplads.

Pierce Brosnan og Roger Moore må kæmpe om tredjepladsen. 10% peger på Pierce Brosnan og 9% på Roger Moore som deres favorit James Bond.

Kun 1% af danskerne peger på Timothy Dalton, og det samme gør sig gældende for George Lazenby, som også kun fik lov til at indspille en James Bond-film.

Der er væsentlige forskelle i befolkningens svar blandt visse målgrupper. Dobbelt så mange i aldersgruppen 60+ har Sean Connery som deres favorit som 18-29 årige (51% mod 20%). Blandt de unge mellem 18-29 år er Daniel Craig favoritten som James Bond, men også Pierce Brosnan klarer sig markant bedre hos denne aldersgruppe. 17% har Pierce Brosnan som deres favorit mod 9% i den øvrige befolkning.

Hver fjerde dansker har ingen favorit James Bond.

Om undersøgelsen 

Undersøgelsen er baseret på 1011 interview med repræsentativt udvalgte personer i alderen 18+ år fra YouGov panelet i perioden 26. – 29. januar 2018.

Photo: GettyImages

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om YouGov Denmark

YouGov Denmark
YouGov Denmark
Klosterstræde 9
1157 København K

What the world thinks

YouGov er en international data- og markedsanalysekoncern. Vores kerneydelse er meningsmålinger, som kommer fra vores meget engagerede panel på 5 millioner mennesker over hele verden. Vi kombinerer denne kontinuerlige datastrøm med vores ekspertise inden for dybdegående research og indgående kendskab til branchen i en systematisk research- og marketingkontekst.

Vores udvalg af syndikerede, egenudviklede dataprodukter omfatter YouGov BrandIndex, den daglige brandtracker, og YouGov Profiles, som er vores segmenterings- og profileringsværktøj. Den markedsledende YouGov Omnibus giver hurtigt og omkostningseffektivt svar på research-spørgsmål fra hele befolkningen eller udvalgte målgrupper. Vi tilbyder også en bred vifte af kvantitative og kvalitative services, som skræddersyes af vores specialistteams med henblik på at opfylde vores kunders specifikke behov.

Med 30 kontorer i 20 lande og panelmedlemmer i 38 lande er YouGovs internationale markedsanalysenetværk et af de ti største i verden.Besøg yougov.com for yderligere oplysninger.

Følg pressemeddelelser fra YouGov Denmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouGov Denmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum