Hvalsøe

Hvalsøe Design inkluderer kunderne i designprocessen

Del

Hvalsøe Design er en ung, dansk designvirksomhed med fokus på minimalisme og nordisk stil. Og for stifter Thomas Kuperman er kunderne i centrum. Derfor bliver de også inkluderet i designprocessen, og det har resulteret i flere unikke produkter.

I slutningen af 2017 tog Thomas Kuperman første skridt mod sin drøm om at udbrede lækkert, nordisk design til danske hjem. Her startede han nemlig sin virksomhed, Hvalsøe Design, og sidenhen er virksomheden kun vokset. 

“Jeg har altid været passioneret omkring indretning, særligt nordisk minimalisme. Derfor begyndte jeg at skitse forskellige produkter med fokus på at kombinere kvalitetsdesign og kvalitetsmaterialer. Og det blev i 2017 til Hvalsøe Design,” fortæller han. 

Kuperman startede med at sælge ure til hjemmet, men har i dag en lang række forskellige produkter. Og der kommer hele tiden flere til, og her har han særligt øje for kundernes behov. Derfor inkluderer han dem også i processen. 

Kunderne er en del af designpanelet

Som noget helt særligt har Hvalsøe Design et designpanel, som deres kunder kan være en del af. Her får de 2-4 mails om måneden, hvor de bliver orienteret om, hvad der sker bag scenen hos den danske virksomhed. 

De kan tilkendegive deres mening om prototyper og komme med forslag til, hvad de gerne vil have mere af. Og så holder Thomas Kuperman sig orienteret om deres holdninger via simple spørgeskemaer. Det giver kunderne indflydelse på produktprocessen, og det giver Hvalsøe Design mere unikke produkter. 

“Da vi begyndte at skitsere vores knivmagneter, spillede kundernes ønsker en stor rolle. Det åbnede vores øjne for helt nye muligheder, og det gjorde også, at vi har stor variation i vores produkter,” fortæller Thomas Kuperman. 

Det resulterede bl.a. i, at Hvalsøe Design i dag ikke kun sælger de klassiske, rektangulære knivmagneter. De har dem også i ovale og hexagone varianter. På den måde kan køberne vælge den rigtige knivmagnet til deres personlige stil. Og det har vist sig at være en succes. 

“Vi får rigtig mange positive tilbagemeldinger. Vi tilbyder klassisk, nordisk design, men samtidig har nogle et tvist, der holder det hele friskt og moderne. Og det kan kunderne godt lide,” mener Thomas Kuperman. 

Kvalitet er i højsædet, men pris er også vigtig

Da han startede sin virksomhed, tænkte Thomas Kuperman i høj grad over kvaliteten af sine varer – både på materiale- og designfronten. Men han havde samtidigt et ønske om, at alle skulle kunne være med. 

“Der er masser af lækre, danske designprodukter på markedet, men det er ikke altid lige overkommeligt at betale. Med Hvalsøe Design drømmer jeg om at give alle danskere mulighed for at køre en flot, nordisk stil i deres hjem. Derfor tænker jeg ikke kun på kvalitet, men også på pris,” fortæller han. 

Og det kan af og til godt være lidt af en linedans. Men i samarbejde med kunderne i designpanelet og med hjælp fra dygtige leverandører er det lykkedes. Derfor så fortsætter Kuperman sit arbejde med at udvikle flere produkter, der kan møde efterspørgslen blandt forbrugerne. Og der kommer hele tiden nye, lækre varer til.

Nøgleord

Billeder

Information om Hvalsøe

Hvalsøe
Åshøjvej 32
4600 Køge

https://hvalsoe-design.dk/