Q-Park Operations Denmark A/S

HUSK P-SKIVEN PÅ SØNDAG!

Del

Nu er det her: Det forår, vi sikkert alle sammen har glædet os lidt mere til lige netop i år. Og på søndag den 28. marts markerer vi for alvor skiftet til lysere tider, når vi går over til sommertid. De fleste af os husker nok at få stillet urene en time frem i løbet af dagen, men det er faktisk også en rigtigt god idé at huske p-skiven.

Skiftet til sommertid skaber ofte udfordringer indtil alle urene igen viser rigtigt. Et af de ure, som de fleste af os nok ofte glemmer, er det, der sidder i bilen. Men det kan blive en dyr fornøjelse, når vi parkerer og sætter p-skiven forkert. Den elektroniske p-skive er heller ingen garanti, for det er langt fra alle modeller, der automatisk indstiller tiden, som fx mobiltelefonen gør det.

Det kan være dyrt at glemme p-skiven
Det ville være trist at fejre foråret med en p-afgift. Derfor minder Q-Park som altid alle bilister om at indstille uret i bilen og den elektroniske p-skive på søndag for at undgå kedelige p-afgifter.

”Vi skal mindske misbruget af parkeringspladserne dér, hvor vi laver parkeringskontrol. Det kan vi kun ved at kontrollere bilernes p-skiver, og vores p-vagter kan kun forholde sig til det, som p-skiven viser”, siger Q-Parks direktør Alex Pedersen.

Q-Park har naturligvis nøjagtig samme bemanding på søndag efter skiftet til sommertid som på alle andre søndage.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information kontakt venligst:
Q-Park Danmark A/S

Administrerende direktør Alex Pedersen
+45 30 168 100
alex.pedersen@q-park.dk

Billeder

Links

Information om Q-Park Operations Denmark A/S

Q-Park Operations Denmark A/S
Gladsaxevej 378, 3.
2860 Søborg

http://Gladsaxevej 378, 3.

Om Q-Park
Quality in parking
Q-Park er et førende privat parkeringsselskab. I Danmark har Q-Park drevet åbne p-pladser og kvalitetsparkeringshuse på centrale beliggenheder siden 2005 og beskæftiger omkring 200 medarbejdere. Find mere information om Q-Park i Danmark på www.q-park.dk

Q-Park er et hollandsk selskab, og koncernens hovedkontor ligger i Maastricht, Holland. Information om Q-Parks ejerforhold, nøgletal, CSR-politik m.v. kan findes på vores corporate website www.q-park.com