Det Kongelige Teater

HUSK: Det Kongelige Teater afslører ny sæson

Del

Hele Danmark er inviteret med, når Det Kongelige Teater tirsdag d. 12. maj præsenterer sæson 20/21 live på Facebook

Selvom scenerne er lukkede på grund af corona-situationen, er der masser af liv i Det Kongelige Teater. Derfor kan vi nu løfte sløret for den kommende sæson, der byder på overraskelser, klassikere, udendørs eventyrbrag, musikforestillinger, stjernestøv og masser af scenekunst til hele landet.

Som følge af nedlukningen vil sæsonen i år blive offentliggjort live på Facebook. Her vil teaterchef Kasper Holten først guide seerne og pressen gennem sæsonpræsentationer fra balletmester Nikolaj Hübbe, operachef John Fulljames og skuespilchef Morten Kirkskov. Bagefter vil de alle fire deltage i et liveinterview med spørgsmål fra seerne.

Kort sagt: Vi kan ikke vente med at åbne vores huse for vores fantastiske publikum igen – indtil da kan man få hele overblikket over den spritnye sæson til denne onlinepræsentation.

Begivenheden er naturligvis åben for alle, så følg med live på Det Kongelige Teaters Facebookside 12. maj. kl. 9.00.

Har du ikke mulighed for at se med live, kan du efterfølgende finde hele afsløringen på Det Kongelige Teaters digitale scene, KGL Xtra, på teatrets hjemmeside.

Vi har mange spændende nyheder, så vi håber, at I vil se med!

Det Kongelige Teater – gør din verden større.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum