Søfartsstyrelsen

Husk at søge om tilbagebetaling af skibsregistreringsafgift

Del

Har du penge til gode? Folketinget har vedtaget at afskaffe registreringsafgiften for skibe i danske skibsregistre. Husk derfor at søge om tilbagebetaling.

Du skal søge om tilbagebetaling inden den 31. juli 2018.

Loven har virkning allerede fra den 1. januar 2018. Husk derfor at søge om tilbagebetaling, hvis du har indbetalt registreringsafgift i perioden fra den 1. januar 2018 til 30. april 2018.

Tilbagebetaling kan dog kun ske, hvis tilbagebetalingsbeløbet for registreringen af det enkelte dagbogsnummer overstiger 200 kr.

Det er SKAT, der behandler ansøgninger om tilbagebetaling. Se mere om tilbagebetaling på SKATs hjemmeside, skat.dk/punktafgifter, under Nyheder.

Nøgleord

Billeder

Information om Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsen
Søfartsstyrelsen
Fjordvænget 30
4220 Korsør

72 19 60 00https://www.soefartsstyrelsen.dk/

I Søfartsstyrelsen arbejder vi for at skabe sikkerhed til søs og vækst i de maritime erhverv i Danmark. For os går sikkerhed og vækst hånd i hånd, fordi væksten i Det Blå Danmark skal bygge på kvalitetsskibsfart.

Følg pressemeddelelser fra Søfartsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Søfartsstyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum