HUSK AT SÆTTE P-SKIVEN TIL SOMMERTID

Del

Foråret er endelig over os, og på søndag den 27. marts kl. 2:00 skifter vi til sommertid. Men det er ikke nok at huske urene – det er også vigtigt at få P-skiven på sommertid.

I det herlige forårsvejr skal vi nok huske at sætte havemøblerne frem. Og de fleste af os husker sikkert samtidig de fleste af urene, selvom det måske ikke lige bliver kl. 2:00 om natten.

De næste par uger kan resultere i lidt udfordringer og sjove situationer, indtil vi har fået indstillet alle ure til samme tid. Men det kan også blive mindre sjov at glemme især ét af urene – nemlig det i bilen.

Det kan blive dyr at lade bilen køre på vintertid
Hvis uret i bilen viser en time forkert, kan man nemt få sat P-skiven forkert. Og mange glemmer også, at den elektroniske p-skive heller ikke er en garanti. Det er nemlig ikke alle modeller, som automatisk indstiller tiden, som fx mobilen gør det.

En P-afgift er en sløj start på foråret. Derfor minder Q-Park igen i år alle bilister om at indstille uret i bilen og den elektroniske p-skive allerede på søndag for at undgå kedelige p-afgifter.

”Vores job er jo at mindske misbruget af parkeringspladserne dér, hvor vi laver parkeringskontrol. Det kan vi kun ved at kontrollere bilernes p-skiver, og vores p-vagter kan kun forholde sig til det, som p-skiven viser”, siger Q-Parks direktør Alex Pedersen.

Q-Park har naturligvis præcis samme bemanding på søndag efter skiftet til sommertid som på alle andre søndage.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Q-Park Operations Denmark A/S

Q-Park Operations Denmark A/S
Gladsaxevej 378, 3.
2860 Søborg

http://Gladsaxevej 378, 3.

Quality in parking

Q-Park er et førende, private parkeringsselskab, som tilbyder flere end 800.000 sikre, rene og veldrevne parkeringspladser på tværs af Europa.

I Danmark har Q-Park Operations Denmark drevet åbne p-pladser og kvalitetsparkeringshuse på centrale beliggenheder siden 2005 og administrerer i dag ca. 65.000 parkeringspladser og beskæftiger omkring 165 medarbejdere.

Find mere information om Q-Park i Danmark på www.q-park.dk

Q-Park er oprindeligt et hollandsk selskab, og koncernens hovedkontor ligger i Maastricht, Holland. Information om Q-Parks ejerforhold, nøgletal, CSR-politik m.v. kan findes på vores corporate website www.q-park.com