PostNord Danmark

Husk at holde øje med postkassen: PostNord omdeler 4,4 millioner valgkort 

Del

I dag starter omdelingen af valgkort til de 4,4 millioner stemmeberettigede borgere, der kan sætte deres kryds til folketingsvalget d. 1 november.

Foto: Lars Mikkelsen
Foto: Lars Mikkelsen

Valgkampen er i fuld gang – og det samme er PostNords postbude, der i de kommende dage kører land og rige rundt for at sikre, at de mange valgkort bliver leveret. 

-Vi har længe forberedt os på den store og helt særlige opgave det er at omdele de mange valgkort. Det er noget vi har glædet os til og som vi er meget stolte over at udføre, siger Thomas Lauritsen, der er driftschef i brevafdelingen hos PostNord i Danmark. 

For at sikre, at alle valgkort kommer frem i god tid, er der indsat ekstra mandskab, cykler og biler. Valgkortene bliver leveret i danskernes postkasse og det er derfor vigtigt at tjekke, at navnet på postkassen er korrekt. Stemmer navn på postkasse og valgkort ikke overens, må PostNord ikke aflevere kortet. 

Valgkortene er blevet sorteret på PostNords brevterminaler i løbet af de seneste dage. Det er herfra de bliver omdelt til husstande over hele landet. De første valgkort lander i postkasser landet over fra i dag, mandag, mens de sidste valgkort forventes at være leveret torsdag, d. 27 oktober. 

Har man meldt flytning får man sit valgkort leveret på den nye adresse. Også her er det vigtigt, at man får sat sit navn på postkassen. 

Foruden valgkortet modtager alle førstegangsvælgere et eksemplar af Grundloven.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto: Lars Mikkelsen
Foto: Lars Mikkelsen
Download

Information om PostNord Danmark

PostNord Danmark
PostNord Danmark
Hedegaardsvej 88
2300 København S

https://www.postnord.dk/

Følg pressemeddelelser fra PostNord Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PostNord Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum