HusCompagniet A/S

HusCompagniet rykker igen på B2B-strategien: Indgår aftale om at bygge 63 rækkehuse i Strøby Egede

Del

For anden gang i år og en måned efter landets største husbygger kom på børsen, indgår koncernen aftale om stort business-to-business(B2B) -projekt på over 60 rækkehuse. Dermed indfrier koncernen allerede nu en del af de udmeldte økonomiske forventninger. Fra november måned 2021 kan de første flytte ind i de nye rækkehuse nær Køge.

Som led i en strategisk satsning annoncerede HusCompagniet i starten af året et nyt fokus på salg af rækkehuse til professionelle investorer som et tillæg til virksomhedens kerneforretning i markedet for nybyggede huse til private. Selskabet har efterfølgende lukket en række aftalerpå området, hvor seneste større aftale var på 71 rækkehuse. Successen understreges yderligere med aftalen i Strøby Egede.

”Det nye projekt er et stærkt resultat af vores strategiske B2B-fokus, og jeg er stolt over, at vi i 2020 har fået lagt et solidt fundament for den ambitiøse vækststrategi ” siger direktør for B2B Søren Ravn.

”Der er et stort vækstpotentiale for os på B2B-markedet for rækkehuse til professionelle investorer, og vi forventer flere aftaler på området de næste år og vil fortsætte med at tage markedsandele, ligesom vi fastholder vores primære fokus med salg af parcelhuse til private” tilføjer adm. direktør Martin Ravn-Nielsen.

 

Det er ikke alene 63 nye rækkehuse i Strøby Egede, som HusCompagniet sælger med i aftalen, men også jorden, som byggemodnes i forbindelse med projektet.

Projektet i Strøby Egede er en del af forventningerne om at øge væksten indenfor B2B, og den er derfor indregnet i de økonomiske forventninger til 2021.

De 63 rækkehuse i Strøby Egede er i tillæg til en flot vækst på området i år, mens salget af parcelhuse og rækkehuse til private samtidig er fastholdt på trods af covid-19.

Fakta om aftalen

  • Projektet dækker i alt 63 rækkehuse baseret på betaling ved levering. Der er planlagt levering af 28 rækkehuse i 2021 og 35 rækkehuse i 2022. 
  • Jorden ligger i Strøby Egede på Sydsjælland tæt på Køge og udgør ca. 79.000 m2, der inkluderer både rækkehusbyggegrundene og 32 parcelhusbyggegrunde, hvoraf 11 er til salg. 
  • Jorden er ejet og byggemodnet af HusCompagniet og solgt i forbindelse med projektet.

Information om HusCompagniet A/S

HusCompagniet A/S
HusCompagniet A/S
Kongevejen 153
2830 Virum

57 67 29 90http://www.huscompagniet.com

HusCompagniet er en af de førende leverandører af parcelhuse i Denmark og sælger også rækkehuse til både private kunder og professionelle investorer. HusCompagniet er herudover til stede i Sverige, hvor der produceres præfabrikerede træhuse gennem virksomhedens VårgårdaHus-brand. 

Koncernen opererer med en asset-light og fleksibel leveringsmodel med on-site opførelse primært på kundeejet jord. Størstedelen af byggeriet er udliciteret til underleverandører, hvilket muliggør en fleksibel omkostningsbase. I 2019 opnåede HusCompagniet en omsætning på ca. 3,5 mia. kr. (justeret). 

HusCompagniet leverede ca. 1.600 huse i 2019, hvoraf 1.325 var parcelhuse i Danmark, svarende til en markedsandel på ca. 24 % af det danske markedssegment for nybyggede parcelhuse. HusCompagniet har 16 kontorer med showrooms og mere end 60 udstillingshuse i hele Danmark og tilbyder herudover digitalt salg gennem online-platformen ”HusOnline”. HusCompagniet har i dag mere end 400 ansatte. 

For yderligere information kontakt venligst:

HusCompagniet

Cristina Rønde Hefting, Chef for IR og presse

88 62 21 05

Følg pressemeddelelser fra HusCompagniet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HusCompagniet A/S

Ejerne af eurodan-huse og HusCompagniet opgiver sammenlægning af HusCompagniet og eurodan-huse8.6.2020 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Ejerne af eurodan-huse og HusCompagniet indgik i oktober 2019 en aftale om sammenlægning af de to virksomheder. Den aftale har begge parter nu valgt at ophæve som følge af de udfordringer, der er opstået i forbindelse med godkendelsen hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Det sker, selvom HusCompagniet og eurodan-huse er uenige i styrelsens bekymringer og tilgang til analyser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum