HusCompagniet A/S

HusCompagniet indgår aftale om nyt B2B-projekt på 49 rækkehuse i Ringe

Del

HusCompagniet udbygger sin position på B2B-markedet med 49 nye rækkehuse i Ringe på Fyn. Byggeriet forventes at starte op i fjerde kvartal i år og er det seneste resultat i HusCompagniets vækststrategi på rækkehusområdet.

Nordens største husbygger HusCompagniet iværksatte i 2020 et nyt strategisk fokus på salg af rækkehuse til professionelle investorer som tillæg til koncernens kerneforretning for nybyggede huse til private. Det har siden da ført til flere store rækkehusprojekter, og i denne uge landede HusCompagniet så en ny aftale. Det drejer sig om opførelse af 49 rækkehuse på bygherres jord til udlejning i Ringe uden for Odense.
 
”Vi ser fortsat et stort potentiale på rækkehusområdet, som er blandt vores helt store strategiske fokusområder. Vi gik ind på markedet sidste år, og vi ser allerede nu potentialet konkretisere sig i en stigende markedsandel på området,” siger administrerende direktør i HusCompagniet, Martin Ravn-Nielsen.

”HusCompagniet har bygget rækkehuse til private gennem det sidste årti. Det er derfor glædeligt at vores solide byggeerfaring og seneste satsning på området betyder at flere og flere vælger os til," tilføjer Søren Ravn, direktør for B2B.

Byggeriet forventes at starte i fjerde kvartal i år, og de første lejere kan efter planen flytte ind i løbet af 2022.

I første halvår 2021 omsatte selskabet for 2.041 mio.kr., hvoraf 239 mio. kr. kom fra rækkehusområdet. HusCompagniet forventer en samlet omsætning på omkring 500 mio.kr. på rækkehuse i 2021 og forventer at sælge omkring 500 huse om året inden for de næste to til fire år.

Fakta om aftalen

  • Projektet ligger i Ringe på Fyn og udgør ca. 4.470 m2
  • Projektet dækker i alt 49 rækkehuse på bygherrens jord
  • Rækkehusene er af forskellig størrelse 80, 90, 100 og 110 kvm
  • Totalentreprisen forventes udført primært i 2022

Information om HusCompagniet

HusCompagniet er en af de førende leverandører af parcelhuse i Denmark og sælger også rækkehuse til både private kunder og professionelle investorer. HusCompagniet er herudover til stede i Sverige, hvor der produceres præfabrikerede træhuse gennem virksomhedens VårgårdaHus-brand. 

Koncernen opererer med en asset-light og fleksibel leveringsmodel med on-site opførelse primært på kundeejet jord. Størstedelen af byggeriet er udliciteret til underleverandører, hvilket muliggør en fleksibel omkostningsbase. I 2020 opnåede HusCompagniet en omsætning på ca. 3,6 mia. kr.

HusCompagniet leverede ca. 1.600 huse i 2020, hvoraf 1.325 var parcelhuse i Danmark, svarende til en markedsandel på ca. 24 % af det danske markedssegment for nybyggede parcelhuse. HusCompagniet har 15 kontorer med showrooms og mere end 60 udstillingshuse i hele Danmark og tilbyder herudover digitalt salg gennem online-platformen ”HusOnline”. HusCompagniet har i dag mere end 400 ansatte. 

For yderligere information kontakt venligst:

HusCompagniet

Cristina Rønde Hefting, Chef for IR og presse

51 96 23 14

Billeder

Information om HusCompagniet A/S

HusCompagniet A/S
HusCompagniet A/S
Kongevejen 153
2830 Virum

57 67 29 90http://www.huscompagniet.com

Følg pressemeddelelser fra HusCompagniet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HusCompagniet A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum