Region Hovedstaden

Hurtigteststed lukker i Bella Center

Del

Efter vedvarende trafikgener og naboklager har Region Hovedstadens Akutberedskab bedt Copenhagen Medical om at lukke drive-in sporet i Bella Centeret.

På den baggrund har Copenhagen Medical besluttet at lukke hele deres hurtigteststed i Bella Centeret, og i stedet se på helt nye lokationer til teststedet.

Hurtigteststedet i Bella Centeret lukker søndag den 16. maj kl. 16. I mellemtiden skal der hurtigst muligt etableres et nyt teststed på Amager. Samtidigt foregår også et arbejde med at finde flere lokationer til nye teststeder I København, da behovet for test stadig er stigende.

”Vi har i Store Bededagsferien forsøgsvis omlagt trafikken til drive-in i Ørestaden, men må erkende, at det ikke var tilstrækkeligt og stadig volder trafikale udfordringer til gene for naboerne. Så det lukker vi. Jeg håber, at naboerne er forstående overfor, at vi lige skal give leverandøren tid til at komme på plads på nye lokationer. For der er stadig stor brug for testkapaciteten,” siger Kirstine Vestergård Nielsen, vicedirektør i Akutberedskabet.

”Vi har været glade for at kunne tilbyde borgerne løsningen i Bella Center med bl.a. drive-in og døgnåbent, men vi respekterer selvfølgelig regionens beslutning og er nu på udkig efter alternativer,” siger Jeppe Handwerk, direktør i Copenhagen Medical.

Københavnerne skal ikke bekymre sig om færre testtilbud efter den 16. maj, Akutberedskabet er i samarbejde med Københavns Kommune ved at undersøge, hvor i København der kan oprettes nye teststeder. Samtidig ser man på, om der alternativt kan etableres et nyt regionalt drive-in sted.    

Pressekontakt:

  • Kirstine Vestergård Nielsen, via kommunikationskonsulent Sofia Zafirakos: Mobil: +45 2132 1046
  • Pressekonsulent Trine Baadsgaard: Mobil: +45 2067 6345

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Medarbejderne melder om stigende tilfredshed med Sundhedsplatformen21.5.2021 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Sundhedsplatformen blev indført i Region Hovedstaden og Sjælland i 2016 og -17 for at skabe mere sammenhæng i behandlingen, mere inddragelse af patienterne og hurtigere adgang til resultater. Medarbejderne i de to regioner har i april svaret på en brugerundersøgelse. Tilfredsheden er stigende, men undersøgelsen peger også på områder, hvor arbejdet med forbedringer for medarbejderne skal fortsætte.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum