Meresalg Marketing

HUNKØN – Et modigt skandinavisk brand der forener det bedste af skulpturel japansk stil og skandinavisk minimalisme

Del

HUNKØN, et københavnsk tøjmærke, som er blevet døbt 'et af de mest interessante og modige fashion brands i Norden', er et prægtigt eksempel på skandinavisk modedesign, der bryder grænser og skaber trends. Med en unik kombination af skulpturel japansk stil og skandinavisk minimalisme, bringer HUNKØN en legende og casual tilgang til moden.

HUNKØN blev grundlagt i 2015 i en lille kælder i København af designere Anne Schøler og Trine Keseric. Driven af deres fælles vision om at skabe smukke designs med farverige signaturprints, har duoen skabt et mærke, der skiller sig ud i den nordiske modeverden. HUNKØN er et studie i kreativitet og lege med former og farver, hvilket gør dem til first movers i den skandinaviske modeindustri.

HUNKØN ledes fra deres hovedkontor på Nytorv i København, hvor alle aktiviteter fra design, salg, administration til PR håndteres. Tætte samarbejder med leverandører er et hjørnesten i virksomheden, hvilket sikrer, at HUNKØN kan garantere bæredygtige og trygge arbejdsforhold for alle der er involveret i mærket.

“Vi har altid stræbt efter at skabe smukke designs og legende udtryk i vores kollektioner, samtidig med at vi har stor fokus på at være en ansvarlig virksomhed, både når det kommer til vores produktionspartnere, men også de mennesker der arbejder for os,” udtaler Anne Schøler og Trine Keseric.

HUNKØN har i løbet af de sidste år etableret sig som et af de mest nyskabende modebrands i Norden. Deres eklektiske blanding af stilretninger og dristige tilgang til farver og former gør dem til et mærke, man skal holde øje med i fremtiden.

For mere information om det kreative brand, besøg venligst Hunkøn

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Fysiske skavanker hæmmer livskvaliteten for mange - osteopatisk behandling kan gøre forskellen25.5.2023 17:31:01 CEST | Pressemeddelelse

Alt for mange danskere oplever smerter i kroppen som følge af forkerte arbejdsstillinger, sportsskader, aldring eller pludselige bevægelser, der sætter kroppens bevægeapparat på prøve. Ofte hører man, at lidt ondt i ryggen går over af sig selv, eller at en vedvarende hovedpine bare trænger til lidt ro. Nogle gange kan dette sagtens være tilfældet, men andre gange kan symptomerne udvikle sig og medvirke til endnu større smerter, der bør behandles korrekt.

PetPlanet.dk: Et nyt indholdsunivers til kæledyrsejere19.5.2023 11:59:24 CEST | Pressemeddelelse

Efter måneders forberedelse og planlægning er PetPlanet.dk nu officielt lanceret. Hjemmesiden er et nyt indholdsunivers for kæledyrsejere, der tilbyder et væld af guides, anbefalinger og viden om alt fra hundetræning til kaninpleje En mangfoldighed af indhold PetPlanet.dk tilbyder en bred vifte af indhold, der er skræddersyet til at møde kæledyrsejeres unikke behov og spørgsmål. Fra dybdegående artikler om hundetræning, kattepleje og kaninernæring til anbefalinger af kæledyrsvenlige produkter og tips til at fremme positiv adfærd – hjemmesiden er designet til at være en one-stop-shop for alt kæledyrsrelateret. Indholdet på PetPlanet.dk er omhyggeligt kurateret og skrevet af dyreelskere med stor erfaring og viden. Hvert emne er nøje undersøgt for at sikre, at det tilbyder up-to-date og præcise oplysninger, som kæledyrsejere kan stole på. PetPlanet.dk har også et særligt fokus på at hjælpe kæledyrsejere med praktiske problemer og udfordringer. For eksempel indeholder hjemmesiden grundige

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum