Strikkeopskrift.com

Hundeuld kan blive den nye strikketrend

Del

Fremover behøver garnet til en hjemmestrikket sweater ikke være fra hverken får eller lama. Snart kan du få ulden fra din egen hund spundet om til garn. Det nye koncept spås til at blive populært hos den miljøbevidste forbruger.

For at kunne strikke med uld fra din hund, kræver det blot at du samler hundens løse hår, eller simpelthen klipper hunden og samler hårene i en pose. Herefter sendes den til Strikkeopskrift.com, der sorterer og gennemgåer ulden grundigt. Den egnede uld sendes videre til et uldspinderi i Norge, hvor den kartes og spindes. De færdige garnnøgler sendes til sidst retur til kunden.

Vi går op i miljøet, og ønsker at følge den bæredygtige trend vi ser inden for garnsalg i øjeblikket” udtaler Maria Nielsen fra hjemmesiden https://strikkeopskrift.com . En hjemmeside, der ser sig selv som specialister i garn. Tilbuddet kan dog kun benyttes, når man har samlet 3 kg. uld eller derover. Det skyldes at en del af ulden vil gå tabt i processen.

Hundeulden har de samme naturlige egenskaber, som vi kender fra fåreuld. En sweater strikket i hundeuld vil være blød, temperaturregulerende og vand – og smudsafvisende. Samtidig kan man glæde sig over, at det belaster miljøet langt mindre, end hvis man køber fåreuld fra de store farme.

Det nye koncept lanceres i løbet af det kommende efterår. Det er muligt at følge lanceringen og læse mere her: https://strikkeopskrift.com/hundeuld/

Nøgleord

Information om Strikkeopskrift.com

Strikkeopskrift.com
Strikkeopskrift.com
Borupvang 2b
2750 Ballerup

https://strikkeopskrift.com

Strikkeopskrif.com ser sig selv som specialister i garn, og henviser til en lang række strikkeopskrifter til både baby, børn & voksne. Her finder du et kreativt univers fyldt med strikkeinspiration. 

Følg pressemeddelelser fra Strikkeopskrift.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Strikkeopskrift.com