Luger

HUGORM annoncerer ekstra koncert i Store VEGA d. 28. december. Koncerten bliver bandets sidste på den næsten udsolgte efterårstour 2022.

Del

Den 14. oktober udkom HUGORMs andet studiealbum "TRO, HUG & KÆRLIGHED’’ og i den forbindelse er bandet i gang med deres hidtil største DK-tour. På touren har publikum muligheden for at opleve mange af de nye sange live for første gang. HUGORMs ’TRO, HUG & KÆRLIGHED’ efterårstour 2022 er allerede skudt godt i gang, og de fleste spillesteder har enten meldt ’’udsolgt’’ eller ’’få billetter’’. På denne baggrund annoncerer bandet ekstra koncert i Store VEGA d. 28. december.

’TRO, HUG & KÆRLIGHED’ er taget rigtigt godt imod blandt anmeldere:

GAFFA ”Trioen har afstemt vreden, genfortolket humoren og givet plads til autentisk kærlighed, der giver tro og håb for dem, der lytter med” (5 stjerner).

FYENS STIFTSTIDENDE - ”Tro, hug og kærlighed” (…) er både lyrisk og musikalsk mere poetisk end den bombastiske forgænge.” (5 stjerner).

EKSTRA BLADET – ’’På Hugorms vellykkede andet album, ’’Tro, hug & kærlighed’’, fremstår trioens frontmand imidlertid mere afklædt end nogensinde. Det klæder ham’’ (4 stjerner).

Siden producertrioen Simon Kvamm, Morten Gorm og og Árni Bergmann Jóhannson dannede HUGORM i 2017 har de været kendt for den aggressive energi og de musikalske knytnæveslag bl.a. på udgivelserne EP’en ”FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT” og debutalbummet ”KOM VI FLYGTER” fra 2020 – men på singlerne ”HIMMELJUICE”, ”FLYT DIG LIGE” og ”fUGLENE” samt de andre sange fra værket har der også banet sig sange ind i universet, der bevæger sig både i det bløde og lyserøde og på den store, eksistentielle klinge.

HUGORM har i de 5 år de har eksisteret ikke befundet sig i hi på noget tidspunkt. Der er kun kommet mere fart og flere farver på den mangfoldige palet, hvilket ikke mindst kommer til udtryk, når de står i øjenhøjde med publikum til koncerterne. HUGORMs shows stikker i mange forskellige, kreative retninger undervejs, og for dem der har set bandet live, hersker der ingen tvivl om, at man som publikum får frirum til at rase og rense ud.

Lige nu kan HUGORM opleves rundt i landet på intet mindre end 19 koncerter sammen med den ekstra koncert i Store VEGA d. 28. december, som bliver tourens sidste koncert.   

TRO, HUG & KÆRLIGHED’ EFTERÅRSTOUR 2022:

tor 27 okt Greve, Portalen

fre 28 okt Roskilde, Gimle

lør 29 okt Holbæk, Elværket

tor 03 nov Bygningen, Vejle

fre 04 nov Silkeborg, Kedelhuset

lør 05 nov Kolding, Godset

tor 10 nov Sønderborg, Sønderborghus

fre 11 nov Esbjerg, Tobakken

lør 12 nov Randers, Turbinen

fre 18 nov Køge, Tapperiet

lør 19 nov Hillerød, Royal Stage

tor 24 nov Herning, Fermaten

fre 25 nov Aalborg, Skraaen

lør 26 nov Hanstholm, Hanstholm Hallerne

tor 01 dec Svendborg, Borgerforeningen

fre 02 dec Odense, Posten

lør 03 dec Aarhus, Train

tir 27 dec København, Store VEGA

ons 28 dec København, Store VEGA (ekstra koncert)Kontakter

Billeder

Links

Information om Luger

Luger
Luger
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

https://luger.dk/

Luger er et af Skandinaviens førende booking, koncert- og festivalarrangører. Vi arrangerer koncerter med både lokale og internationale artister i hele Europa, samt en række festivaler i Sverige.

Følg pressemeddelelser fra Luger

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Luger

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum