SKT. PETRISKT. PETRI

Hotel SKT. PETRI i København vinder CONDÉ NAST TRAVELER’S READERS’ CHOICE AWARD 2020 i Nordeuropa

Del

“1. Plads over bedste hoteller i Nordeuropa”

Verdens bedste hoteller, resorts, lande, byer, øer, spa, flyselskaber, lufthavne og krydstogter. 

Condé Nast Traveller er verdens største rejsemagasin og kårer de bedste hoteller i verden. Hotel SKT. PETRI er kåret til Nordeuropas bedste hotel.

I dag annoncerede det anerkendte tidsskrift Condé Nast Traveler resultatet af deres årlige Readers’ Choice Award. SKT. PETRI er blevet kåret som det bedste hotel i kategorien ‘Nordeuropa’. SKT. PETRI er det eneste hotel i Danmark som ligger i toppen på den anerkendte liste og slår konkurrenter fra byer som Stockholm, Berlin og Amsterdam.

Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Award er en af de ældste og mest prestigefulde anerkendelser indenfor rejsebranchen og refereres ofte som “det bedste af det bedste i branchen”.

Over 715.000 læsere verden over har givet deres stemme og er samtidig rekord for antal svar nogensinde. Resultaterne af dette års afstemning, der blev udført ved starten af ​​COVID-19-pandemien, viser en tro og et ønske om, at der skal rejses igen. SKT. PETRI er stolte over at have vundet kategorien som det bedste hotel i Nordeuropa.

“At læserne af Condé Nast har kåret os til nummer 1 i Nordeuropa, i en tid hvor ​​COVID-19-pandemien for alvor har hærger, er et bevis et bevis for, at selv i den værste krisetid for branchen formår SKT. PETRI alligevel at gøre sig positivt bemærket internationalt, hvilket i denne tid er en kraftpræstation af rang” udtrykker hoteldirektør Jesper Stubgaard og fortsætter: “Det er trygt at bo på Hotel SKT. PETRI og for mig er sikkerheden for mine ansatte og vores gæster det vigtigste. Jeg kan helt sikkert anbefale, at komme og bo hos os og blive serviceret af de bedste medarbejdere i branchen, som har den største ære i, at hotellet igen i år er nået til tops af den mest anerkendte liste for de bedste hoteller i Nordeuropa”.

På listen af Nordeuropas bedste hotellet finder du også Hotel SKT. PETRIs søsterhoteller “At Six” i Stockholm, Sverige (nr. 9) og “Brosundet” i Ålesund, Norge (nr. 19).

Du finder en oversigt over alle vinderne af Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Award 2020 Nordeuropa her ligesom de også hyldes i november udgaven af Condé Nast Traveler US og UK.

Billeder kan downloades her

Kontakter

PR & Marketing Manager, SKT. PETRI, Marie Elley Bendtsen, +45 28 88 66 78, marie.elley@sktpetri.com
General Manager, SKT. PETRI, Jesper Stubgaard, +45 20 63 34 34, jesper.stubgaard@sktpetri.com
Condé Nast Traveler: awards@condenasttraveler.com

Information om SKT. PETRI

SKT. PETRI
Krystalgade 22
1172 København K

http://sktpetri.com

SKT. PETRI ligger i Vilhelm Lauritzens bevaringsværdige funkisbygning fra 1928, der tidligere husede Daells Varehus. Efter bygningen havde stået tom siden varehusets lukning i 1999 blev den i 2002-2003 totalrenoveret, hvor den store atriumglasfacade i hotellets lobbyområde også blev tilført. Senere samme år åbnede SKT. PETRI. Efter en omfattende renovering i 2016-17 blev der tilføjet 20 nye værelser og i dag tilbyder SKT. PETRI 288 værelser, heraf 26 suiter, to restauranter og bar, loungeområde, syv mødelokaler samt gårdhave og fitnessområde, og oser af laidback luxury.

Condé Nast Traveler er et internationalt og transatlantisk tidsskrift der dækker rejser og oplevelser, og udgives af Condé Nast Publications. Tidsskriftet publiceres både i en amerikansk og engelsk printversion. Tidsskriftet startede i 1987 og specialiserer sig på reportager om luksusrejser, bedømmelse af hoteller, produkter og tjenester.