Finans Danmark

Høringssvar om guidelines til positionsberegninger på Trade Repositories

Del

Finans Danmark har afgivet høringssvar til ESMA om tilføjelse til guidelines vedr. positionsberegninger på Trade Repositories (TR).

ESMA har givet mulighed for at afgive høringssvar vedrørende retningslinjerne for at sikre, at TR'er beregner positioner i derivater på en harmoniseret og konsekvent måde i overensstemmelse med artikel 80, stk. 4, i EMIR og i overensstemmelse med ændringerne indført af EMIR Refit tekniske standarder.

Høj kvalitet af positionsdata er nødvendige for de relevante myndigheder for at vurdere systemiske risici for den finansielle stabilitet. De ændrede retningslinjer vil give specifikke oplysninger om aggregering af visse datafelter, og hvordan disse skal beregnes af TR'er før udlevering af data til relevante myndigheder.

Målet er, at sikre ensartet positionsberegning på tværs af TR'er med hensyn til tidspunktet af beregninger, omfanget af de data, der skal bruges i beregninger og beregningens metoder under de nye EMIR Refit-standarder. De ændrede retningslinjer vil også omhandle, i hvilket omfang kontinuiteten skal sikres ved TR'er under EMIR Refit-overgangsperioden, hvor data før og efter ombygning vil eksistere side om side.

Læs høringssvar

Finans Danmark

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark.

www.finansdanmark.dk

Følg pressemeddelelser fra Finans Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Finans Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum