Din Tekstforfatter

Hør podcast om linkbuilding

Del

Rigtig mange mennesker høre flere podcast-udsendelser og - episoder i løbet af en normal hverdagsuge. Det er bare afslappende, hyggeligt og lærerigt. Linkbyggerne Alexander Leo-Hansen og Henrik Bondtofte, vil nu også detaljeret lære dig om linkbuilding og links. Strategi og disciplin inden for samme, hvis du ønsker at blive en endnu mere kompetent linkbuilder. Du kan lære af showet og undervisningen i dit helt eget tempo, mens du står eksempelvis står og ordner vasketøj eller vasker op. Læs mere i følgende artikel om podcasts generelt.

Hører podcast i løbet af dagligdagen

Rigtig mange af vi mennesker høre podcast i løbet af hverdagen. Tit og ofte kan det være mens vi ordner praktiske ting i hjemmet eller træner. Henter børn og øvrige daglige gøremål og pligter. Det kan gøre det hele mere hyggeligt. Det kan føles sjovere og bare nice, at mens vi udføre ting, vi kan gøre med venstre hånd nærmest, fordi vi er så vante til aktiviteten, at vi så underholdes eller lære noget  imens. Tiden kan føles bedre udnyttet og bare mere informerende og givende. Mange gør det også ren af skær for afslapningens skyld. Det kan være utrolig rart og sundt at lægge sig ned på sofaen, lukke øjnene og sive ind i en god podcast, der omhandler hvad end, du kan lide.

En Podcast trend

Der er kommet en form for trend i det danske podcast. Fordi podcasts er så populært, udvikler mange tv-personligheder, journalister, influencers,  værter og meget mere, deres egen podcast. Nu er der et overflødighedshorn af forskellige podcast. Podcast kan helt sikker lære vi mennesker rigtig meget, og vi kan jo få viden leveret så effektivt via ørerne. Podcast er uden tvivl rigtig godt, men man må spørge sig selv, når man sætter en podcast i gang, om der bliver leveret noget indhold, som kan have relevans for nogen. Rigtig mange unge mennesker især har oprettet podcast, hvor det bare er snik-snak og fjol. Det være i overkanten og virke irriterende ifølge nogen. Dog gør nogen deres ypperste for at ville hjælpe og introduceres os inden for en bestemt verden. Give svar på spørgsmål, man som lytter eventuelt kan sidde med. Det gør Linkbyggerne med Alexander Leo-Hansen og Henrik Bondtofte i deres podcast, der omhandler linkbuilding. Her bliver der gået i dybden med underemner. Fagligheden og glæden er i top. Ligeledes kan du høre andre lærerige podcasts via de danske podcast-apps og - sider.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Overvejer du Headless Shopify? Det er dyrt - men godt22.6.2022 01:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Hvis du ejer en Shopify-shop, har du måske hørt om begrebet ‘Headless Shopify’. I korte træk handler det om teknisk at separere din frontend fra din backend. Det muliggør en ekstremt hurtigt Shopify-shop, der både er godt for din evne til at ranke i Google søgemaskine (SEO) og hjælper din konverteringsrate. Til gengæld er det dyrt og det gør Shopify mindre fleksibelt med apps og temaer. Så er det en god idé? Det afhænger af din situation. For større Shopify shops Aleksander Due-Rasmussen er partner i Shopify-udviklingsbureauet Black Lemon. Han fortæller, det ikke er for alle: “At overgå til headless øger dine faste omkostninger til udvikling og betyder, at du ikke bare kan installere en ny app og bruge den”. Til gengæld vinder du også på hastigheden: “Der er intet som Headless Shopify, der kan øge hastigheden af dit Shopify-site. Det er den ultimative løsning.” Fraråder 4 ud af 5 Black Lemon er i berøring med mange af de største danske webshops. Men 4 ud af 5 frarådes at overgå til hea

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum