Haderslev Kommune

Hør om flere oplevelser med høj puls og adrenalinsus på Danish Airshow

Del

Det er ikke kun det, der foregår i luften over Flyvestation Skrydstrup, der gør krav på opmærksomheden hos de måske over 100.000 gæster, der forventes til Danish Airshow den 19. juni. Gæsterne får også mulighed for at opleve, hvad kommunen ellers kan byde på af spændende fritidsaktiviteter og turistoplevelser.

I fællesskab står Haderslev Erhvervsråd og Haderslev Kommune bag en stand, ACTURE PARK, der giver et spændende indblik i de mange oplevelser i kommunen, der kan pumpe pulsen og adrenalinen op hos de fleste.

Til Danish Air Show kan man få smagsprøver, møde personerne bag de mange spændende oplevelsestilbud, prøve udstyr og høre de fede fortællinger - og få inspiration med hjem til den næste action oplevelse i Haderslev Kommune. Der er også fine præmier på spil.

Oplev for eksempel:

  • Kart Racing Vojens og Vojens Karting Klub: Lev dig ind i en verden af gokart, snak med entusiasterne og sæt dig i en formel 1 bil.
  • StreetDome inviterer indenfor i skaternes verden. Hæng ud i chillout zonen og se fede videoer fra skaternes verden.
  • Snorkelsafari.dk og Haderslev Idrætscenter: Dykning/snorkling: Dyk ned i en dykkers liv og få taget et billede af dig selv med harpun
  • Pamhule 3D bueskydning o Vildmænd.dk byder velkommen i deres lejr med tipi og bålsted. o Danhostel Haderslev o Tørning Mølle o Veteranbanen Haderslev - Vojens
  • Og meget mere...

Desuden kan man få informationer fra Visit Haderslev og Haderslev Butikker.

Af smagsprøver kan nævnes VUC kulturcafé , Diætist Teamet og Hotel Norden.

Alt dette foregår under paraplyen ACTURE PARK, der er et nyt samarbejde mellem områdets oplevelsesaktører og Haderslev Erhvervsråd, der skal tiltrække flere gæster og give dem en endnu bedre oplevelse.

ACTURE PARK er en oplevelsespark for familier og grupper, der søger involverende oplevelser baseret på sport og bevægelse i naturskønne omgivelser med unikke faciliteter. Læs mere på www.acturepark.dkKontaktinformation:

Yderligere oplysninger hos projektleder, Birgitte Hjort Jaritz på 51 25 70 76 eller birgitte@her.dk.

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum