DIBS Payment Services A/S

Hør eller genhør webinaret: Introduktion til DIBS Administration.

Del

Vil du gerne vide mere om hvordan du gennemfører betalinger i DIBS Administration?

Som f.eks. hvad man gør hvis en kunde sender en vare retur og har behov for at kreditere beløbet? Eller hvad man skal gøre hvis man har glemt sit kodeord?

I dette webinar giver vi dig en gennemgang af DIBS Administration, med de mest grundlæggende funktioner. Herudover vil du også få en række gode tips til hvordan du bruger systemet best muligt.

Spørgsmål som ikke blev besvaret under webinaret, er besvaret under videoen.

Se flere webinarer og tilmeld dig vores næste webinar her.

Q&A

Hvis man laver capturenow, hvor hurtigt vil kunden så opleve at trækket på indbetalingen bliver foretaget? - Det afhænger af om i som butik kører med online eller batch capture. Standard hos indløseren NETS/Teller er online og i så fald vil kortholder opleve at beløbet trækkes med det samme. Hvis man har en anden indløser som køre med Batch capture, så vil beløbet først trækkes en gang om aftenen/natten den pågældende dag. Beløbet afregnes til Merchant i følge den aftale man har indgået med sin indløser

Hvorfor har min DIBS admin ikke lige så mange muligheder som jeres? - Den DIBS admin som vi brugte var aktiveret med alle pakker og muligheder fra DIBS og derfor kan jeres egen dibs admin altså se anderledes ud. Såfremt i ønsker flere muligheder i jeres administration, kan i altid ringe og tage en snak med vores salgsafdeling.

Hvor mange brugere kan man have i sin administration? - Der er ingen begrænsninger for hvor mange brugere man kan oprette i sin administration.

Billeder

Information om DIBS Payment Services A/S

DIBS Payment Services A/S
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1. tv.
2300 København S

70 20 30 77http://www.dibs.dk/

Om DIBS Payment Services

DIBS startede helt tilbage i 1998 og er i dag repræsenteret i 20 lande med over 15.000 kunder og over 1, 7 milliarder gennemførte betalinger. Med 18 års erfaring er vi de ledende eksperter inden for online betaling.

Vi er altid klar med de mest innovative løsninger -især på mobilen - og vi håndterer hver dag over en halv million online betalinger. Blandt vore kunder tæller nogle af de største virksomheder i e-handelsbranchen. På vores kontorer i hele Norden arbejder flere end 100 medarbejdere på at gøre online betaling endnu nemmere. Vi tilbyder alle populære betalingsmetoder, har den bedste lokale support og vi skræddersyr vores løsninger efter kundens behov.

Følg pressemeddelelser fra DIBS Payment Services A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DIBS Payment Services A/S

En »institution i dansk e-handel« fylder rundt: »Stort set alle danskere er i berøring med dem«25.7.2018 11:17pressemeddelelse

De kom 3 måneder før Google - og 7 år før Facebook. 20 år efter stiftelsen gør DIBS Payment Services status efter »en æra« på internettet, der ifølge ejerne Nets har taget betalingsvirksomheden på en startup-rejse fra pionér til en af de ledende kræfter på det danske marked. Men ifølge ledelsen er det langt fra slut: DIBS vil have hele Europa med.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum