DI - Dansk Industri

Hop på DI Bussen med lokale politikere og virksomhedsledere, når den besøger Aarhus, Silkeborg, Randers og Horsens

Del

Virksomheder og erhvervspolitik - hvad har det med kommunalvalg at gøre? Tag med og få svaret, når DI bussen på sin vej rundt i Danmark besøger Aarhus, Silkeborg, Randes og Horsens, hvor den samler politiske kandidater fra alle partier i en stor bus sammen med direktører og ledere fra de lokale virksomheder.

Pressen inviteres med på

DI’s bustur for lokale politiske kandidater i Aarhus, Silkeborg, Randers og Horsens kommuner

Bussen er i Silkeborg onsdag den 25. oktober, Aarhus den 26. oktober, Randers den 26. oktober og i Horsens den 27. oktober

Se programmerne for de enkelte besøg i vedhæftede pdf.

På turen besøger vi bl.a. virksomhederne SPX Flow Technology i Silkeborg, Terma i Aarhus, DermaPharm A/S i Randers og Danish Crown i Horsens. Her skal politikere og virksomhedsledere debattere - og frem for alt inspirere hinanden til at bane vejen for flere private job her. Det er en både vigtig og nødvendig dialog. Et godt samarbejde mellem erhvervslivet og politikerne er nemlig afgørende, hvis de østjyske kommuner også i fremtiden skal have råd til at give borgerne den bedste service i de børnehaver, skoler og ældrecentre, som bliver ivrigt debatteret i valgkampen frem mod kommunalvalget den 21. november.

Vækst og investeringer kommer med stærke konkurrencedygtige virksomheder, der skaber arbejdspladser i kommunen. Og politikerne kan gøre en stor forskel lokalt ved at sørge for, at virksomhederne får en god service, når de henvender sig på kommunekontoret – og at de har gode muligheder for at få de medarbejdere, de har brug for. Men det kræver også, at vejene er fremkommelige, at busser og tog kører regelmæssigt og til tiden, og at kommunens skatter og afgifter er konkurrencedygtige for nu blot at nævne nogle af de vigtige opgaver, kommunerne står for.

Det er alle sammen emner, som vil blive taget op i DI bussen og ude på virksomhederne, når virksomhederne fra de fire kommuner møder de lokale politiske kandidater.

Følg os på:

    

Kontakter

For tilmelding og yderligere oplysninger kontakt:
Aarhus: Chefkonsulent Michael Jul-Nørup Pedersen, e-mail mjnp@di.dk, tlf.: 2924 7009
DI Randers/Norddjurs: Konsulent Gordon Trier Holm, e-mail gth@di.dk, tlf.: 2949 4606
DI Silkeborg: Chefkonsulent Hanne M. Lassen, e-mail haml@di.dk, tlf.: 5136 3166
DI Horsens: Konsulent Nikolaj Pilgaard, e-mail nipi@di.dk, tlf.: 2128 8584
eller pressekoordinator Helen Jensen, heje@di.dk, tlf.: 21244702

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum