home-trio bliver til duo på Nordkysten

Del

Ejendomsmægler Sten Nielsen stopper som indehaver – men fortsætter i homes fire forretninger på strækningen fra Tisvildeleje til Hornbæk som ansat hos Mikkel Friis og Lars Bøgelund

Sten Nielsen er fortsat en del af hverdagen i de fire forretninger. Fra venstre er det Lars Bøgelund, Mikkel Friis og Sten Nielsen. Foto: home
Sten Nielsen er fortsat en del af hverdagen i de fire forretninger. Fra venstre er det Lars Bøgelund, Mikkel Friis og Sten Nielsen. Foto: home

En velspillende trio bliver til en dynamisk duo, når ejendomsmægler Sten Nielsen pr. 1. marts stopper som indehaver i fire home-forretninger i Tisvildeleje, Helsinge, Gilleleje og Hornbæk, som han igennem de seneste syv år har drevet i fællesskab med ejendomsmæglerne Lars Bøgelund og Mikkel Friis.

For 62-årige Sten Nielsen sker ændringen nogle år før planlagt på grund af problemer med synet.

”Jeg må erkende, at synet ikke dur til fuldtidsarbejde, så vi fremrykker bare det planlagte generationsskifte et par år. Og så fortsætter jeg som deltidsansat med færre arbejdsopgaver,” siger Sten Nielsen.

”Det er vi glade for. Sten er en kæmpe kapacitet med mange års erfaring, som vi heldigvis stadig har glæde af noget tid endnu, ” siger Mikkel Friis.

Kendt af kunder, kolleger og i medierne
Sten Nielsen skal – som han allerede gør det nu – fortsætte arbejdet på de interne linjer med personale, strategi, økonomi og anden administration.

”Så kunderne kommer ikke til at mærke forskel. Vi har fortsat et knivskarpt team omkring os, ” siger Mikkel Friis.

Sten Nielsen har været ejendomsmægler siden 1987 efter først at have været i bankverdenen i 10 år. Han har været i home siden kædens start i 1989 og har bl.a. tidligere været involveret i home-forretninger i Helsingør, Espergærde, Humlebæk og Nivå samt i home Erhverv i København.

Den erfarne home-mægler og indehaver har i mange år også bidraget aktivt til udviklingen af home-kæden, hvor han sidder med i sommerhus-udvalget på Sjælland og i det landsdækkende markedsudvalg sammen med andre indehavere og dermed er tæt på samarbejdet og udviklingen af home.

Sten Nielsen er også kendt fra adskillige artikler og tv-indslag, hvor han har stillet op, når sommerhus-markedet har været på agendaen i medierne.

Snuden i sporet med flest sommerhussalg
For duoen Mikkel Friis og Lars Bøgelund er strategien og planerne for home Tisvildeleje-Vejby, home Helsinge-Græsted, home Gilleleje og home Hornbæk de samme.


”Vi fortsætter som hidtil. Vi sigter hele tiden mod at blive bedre, og vi har rigtig gode folk omkring os. Så det er snuden i sporet – det samme spor. Set for hele kyststrækningen sælger vi som mæglerfirma klart flest sommerhuse, og det skal vi blive ved med, ” siger Mikkel Friis.

Mikkel Friis tager sig i dagligdagen af Hornbæk, Lars Bøgelund er i Gilleleje.
Kenneth Grøndahl og Jacob Monrad Jørgensen er daglige ledere i Helsinge, og Christian Vernsted-Fabricius er ny butikschef i Tisvildeleje.

”Det er altså et hold, der både kan og vil noget sammen med de øvrige mæglere og andre ansatte i firmaet. Jeg er faktisk rigtig stolt af, hvor langt vi er nået sammen,” afrunder Sten Nielsen.

Nøgleord

Kontakter

Sten Nielsen
Ejendomsmægler MDE

88209420
stenn@home.dk

Mikkel Friis
Ejendomsmægler MDE, indehaver

2618 5516
friis@home.dk

Forretninger i:
Gilleleje - Tisvildeleje-Vejby - Helsinge-Græsted - Hornbæk

Billeder

Sten Nielsen er fortsat en del af hverdagen i de fire forretninger. Fra venstre er det Lars Bøgelund, Mikkel Friis og Sten Nielsen. Foto: home
Sten Nielsen er fortsat en del af hverdagen i de fire forretninger. Fra venstre er det Lars Bøgelund, Mikkel Friis og Sten Nielsen. Foto: home
Download

Links

Information om home a/s

home a/s
Søren Frichs Vej 36 F
8230 Åbyhøj

+45 86154300http://home.dk/

home-kæden - kort fortalt

home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark.

Det er homes mission at være ejendomsmægler for alle, der flytter.
I home hjælper vi dig godt på plads i boliglivet.

  • home er landets mest kendte ejendomsmæglerkæde*
  • home blev stiftet den 1. august 1989
  • home omsætter årligt boliger for en værdi af 30-35 mia. kr.
  • home har over 900 ansatte
  • home er en franchise-kæde
  • home har ca. 120 franchisetagere
  • home har 179 home-butikker fordelt over hele landet**
  • homes ejendomsmæglere formidler også lejeboliger
  • home har særligt uddannede køberrådgivere
  • home har 4 servicecentre, hvor specialister klarer alt papirarbejdet i handlen.

Find nærmeste home-forretning her, eller ring på tlf. 8615 4300.


Kom godt hjem!

*  Kilde: Analyseinstituttet YouGov, brandtracking medio 2020.
** medio 2020.

Følg pressemeddelelser fra home a/s

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra home a/s

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum