Danske Spil A/S

Holger Rune uddeler æg: Streaming af Runes kampe overhaler fodbolden hos Danske Spil

Del

Danske Holger Rune-fans har i stigende grad opdaget, at de kan se tennis-idolets kampe direkte på app og hjemmeside hos Danske Spil. Danskerens står for årets to mest sete streams hos spiludbyderen.

Holger Rune er efterhånden begyndt at trække store overskrifter og han er i den grad også begyndt at trække seere til sine kampe: Det kan de mærke hos Danske Spil, som streamer alle Holger Runes tennis-kampe direkte på danskespil.dk og i appen.

”På Danske Spils hjemmeside har man længe kunnet streame fodboldkampe fra både de største og mest populære ligaer og pokalturneringer og på divisionsfodbold, men på det seneste har vi set en klar tendens i seer-tallene: Teenageren Holger Rune fra Gentofte er helt på egen hånd godt i gang med at overhale Manchester United, Barcelona, Real Madrid, Dortmund, Bayern München… ja, sågar håndboldlandsholdenes slutrunde-kampe,” siger teamleder Christian Nyberg fra Danske Licens Spil.

Den overvældende interesse for tenniskometen vejer altså tungt i seertallene hos Danske Spils streaming. Og der er mere på vej, forventer man.

”Vi er glade for, at vores kunder for alvor er begyndt at følge med i Holger Runes kampe også på vores kanaler. I takt med at han er rykket op ad verdensranglisten er det tydeligt at se, at flere og flere har opdaget, at han næsten altid er garant for underholdende spil i verdensklasse. Lige nu er årets to mest sete streams hos os Holger Runes finaler ved ATP-turneringen i Monte Carlo og ved den efterfølgende turnering i München, og vi forventer sådan set, at han ved årets udgang sidder på samtlige topplaceringer på seerlisten,” siger Christian Nyberg.

Seertallene afslører også tydeligt, at det først og fremmest er mobil-visningerne, der er populære: 9 ud af 10 seere følger med på mobiltelefonens skærm i stedet for på computeren hjemme på skrivebordet.

"Holger Rune spiller ofte rundt omkring i verden og i andre tidszoner, og det passer ofte med, at man kan følge med, mens man sidder i bussen på vej til eller fra arbejde, eller mens man venter på, at elbilen er ladet helt op,” siger Christian Nyberg.

Hvis man vil se Holger Runes kampe – eller fodbold, håndbold, bordtennis, ishockey eller en af de mange andre sportsgrene - på danskespil.dk eller i appen, så kræver det, at man har en konto med et indestående, eller at man har placeret et væddemål indenfor det seneste døgn.

Næste mulighed for at se Holger Rune på Danskespil.dk er hans opgør i anden runde ved ATP-turneringen i Rom – den kamp spilles i dag fredag.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum