Aabenraa Kommune

Holger Rostgaard Andersen er ny beredskabsdirektør i Brand & Redning Sønderjylland

Del

1. marts tiltræder 44-årige Holger Rostgaard Andersen som ny beredskabsdirektør i Brand & Redning Sønderjylland. Den nye direktør kommer med bred erfaring i bagagen og glæder sig til udfordringerne.

Holger Rostgaard Andersen glæder sig til at komme i gang med jobbet. Foto: Privat
Holger Rostgaard Andersen glæder sig til at komme i gang med jobbet. Foto: Privat

Når Holger Rostgaard Andersen 1. marts bliver Brand & Redning Sønderjyllands nye beredskabsdirektør kender han allerede meget til arbejdsområdet. Han har nemlig bred erfaring med netop beredskabsarbejde. Han kommer fra en stilling som beredskabschef i Sønderborg, og han har tidligere været operativ chef i netop Brand & Redning Sønderjylland.

- Det er en meget spændende stilling, som jeg glæder mig helt enormt til at træde ind i. Beredskabet er en vigtig opgave, og især i det sønderjyske er der en helt særlig ånd og historie forbundet med jobbet. Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg kender jo allerede en del til Brand & Redning Sønderjylland i forvejen, hvilket bestemt ikke gør forventningen mindre, siger Holger Rostgaard Andersen.

Den nye beredskabsdirektør efterfølger Lars Møldrup, som siden efteråret har været kommunaldirektør på Fanø.

- Jeg er meget glad for, at vi har fundet en så stærk og egnet kandidat til stillingen. Holger kan gå direkte ind og udfylde opgaven som beredskabsdirektør, og hans store erfaring på området gør, at han allerede kender feltet og ikke mindst Sønderjylland godt. Holger er desuden valgt i et stærkt ansøgerfelt. Det er glædeligt, at jobbet som beredskabsdirektør er i så høj kurs, siger borgmester i Tønder Kommune, Henrik Frandsen, der også er formand for den beredskabskommission, der har ansat Holger Rostgaard Andersen.

Ud over stillinger som beredskabschef i Sønderborg og operativ chef i Brand & Redning Sønderjylland indeholder Holger Rostgaard Andersens CV også 10 år som officer i Beredskabsstyrelsen.

Privat bor Holger Rostgaard Andersen i Haderslev med sin kone Mette og deres tre børn på 19, 16 og 15 år.

Brand & Redning Sønderjylland dækker Haderslev, Tønder og Aabenraa kommuner og har i alt 28 frivillige brandværn og fire Falck-stationer.

Kontakter

Formand for beredskabskommissionen, borgmester Tønder Kommune, Henrik Frandsen, tlf.: 21 24 40 89; e-mail: hfr@toender.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Billeder

Holger Rostgaard Andersen glæder sig til at komme i gang med jobbet. Foto: Privat
Holger Rostgaard Andersen glæder sig til at komme i gang med jobbet. Foto: Privat
Download

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum