Booking.com

Hold ferie hos de bedste værter: Booking.com afslører verdens mest gæstfrie lande

Del

København, d. 27. juni 2019 - Thailand, Indonesien, Mexico, Taiwan og Indien er de mest imødekommende lande i verden for turister.

Det er i hvert fald resultatet af en undersøgelse udført af Booking.com blandt 21.500 rejsende fra 29 lande. I undersøgelsen blev deltagerne bedt om at sammenligne gæstfriheden i deres eget hjemland med gæstfriheden i lande, de havde besøgt som turister. Baseret på de mange svar har Booking.com kigget på, hvad det er ved top-5 landene, der gør dem så imødekommende. 

Thailand

Blandt de 29 lande i undersøgelsen er der flest deltagere fra Thailand, der har svaret at de bor i det land, hvor gæstfriheden er allerstørst, sammenlignet med andre lande. Thailand er især kendt for sine smukke strande og templer og er det perfekte rejsemål for rejsende der gerne vil have en varm velkomst og opleve den lokale kultur. Thailand byder også på et rigt kulturliv, for eksempel kan man opleve kulturen blandt bjergstammerne.

Bo her: Hvis du gerne vil fordybe dig i lokal kultur, er Hongkhao Village, lige udenfor Chiang Mais bymidte, det perfekte overnatningssted med en god beliggenhed. I dette jungleparadis kan du nyde et ophold i autentisk Lanna-stil tæt på floden Ping. Gæster på Hongkhao Village nyder godt af et meget venligt personale, der er kendt for at hjælpe gæster med at booke bord på enhver restaurant og give tips og anbefalinger under opholdet.

Indonesien

Indonesien, der er hjemsted for smukke vulkanøer og komodovaranen, kan få eventyreren frem i enhver rejsende der besøger de smukke og eksotiske øer. 83 % af indoneserne i undersøgelsen mener, at deres land er mere gæstfrit end andre lande. Besøg det tropiske ø-paradis Nusa Penida, og lad dig fortrylle af det krystalklare vand og rige havliv. Tag med ud på en traditionel Jukung-båd til byen Medan, midtpunktet for kulturel diversitet, og brug en dag på at udforske Bukit Lawangs jungle, hvor du kan lære om dyr og planter og nyde en frokost med guiden. 

Bo her: På den smukke ø Nusa Penida ligger Kabeh Jati Garden Villa & Restaurant, som du kan kalde hjem for en stund. Efter et afslappende ophold i en træ-bungalow kan du nyde den imponerende udsigt over det smaragdgrønne vand fra din egen terrasse eller balkon. En venlig vært på stedet kan hjælpe med at arrangere billeje så du kan udforske områder i nærheden, for eksempel havnen eller det hvide sand på Atuh Beach.

 

Mexico

Mexico ryger ind på en tredjeplads på listen over lande hvor befolkningen mener, at de er mere gæstfrie end i andre lande. Hovedstaden Mexico City har alt til den moderne rejsende med luksusbutikker, lækre restauranter og spændende museer. Mexico byder også på adskillige smukke strande, imponerende bjergkæder, jungler og ørkener til de mere eventyrlystne. Mexico har noget for enhver rejsende, og mexicanske værter er kendt for at yde ekstra for at give deres gæster en varm modtagelse. 

Bo her:Er du på udkig efter en vært udover det sædvanlige, finder du det i HomFor Napoles’ lejligheder med egen forplejning. Her får gæsterne et fuldt udstyret køkken og en fantastisk terrasse hvor du kan nyde morgenmaden badet i solens stråler, men værten er også kendt for at være venlig og gøre noget ekstra for gæsterne. 

Taiwan

Rejs til Taiwan, og oplev selv hvorfor 77% af befolkningens rejsende mener at deres land er det mest gæstfri. Mange rejsende tager til Taiwan på grund af det travle natteliv og berømte vartegn såsom Taipei 101, National Palace Museum og Shilin Night Market. Men hvorfor ikke bytte det travle liv ud med noget frisk luft? Tag en tur til den idylliske halvmåneformede Qixingtan Beach, gå en tur langs den smukke sø Liyu Lake, eller deltag i en vandretur gennem Taroko Nationalpark.

Bo her: Midt i byenHualien ligger Hualien Wow Hostelhvor du kan overnatte uden at sprænge budgettet. De har både private værelser og sovesale, og deres venlige personale deler gerne ud af lokale tips. Faktisk har rejsende på Booking.com angivet at det venlige personale var noget af det bedste under deres ophold på dette sted. I den døgnåbne reception kan de også hjælpe med at arrangere forskellige aktiviteter såsom snorkelture, rafting, dykning og cykelture.

Indien

Indien er hjemsted for kulturelle og historiske steder som Taj Mahal, det ikoniske, elfenbensfarvede mausoleum af marmor som Shah Jahan opførte til sin kone, Mumtaz Mahal, i 1632, Amber Palace, et palads der er bygget af røde sandsten og marmor, og Hawa Mahal, endnu et palads af røde og lyserøde sandsten. Blandt disse smukke seværdigheder er der noget for enhver rejsende fra hele verden. 75% af Indiens rejsende mener at deres land er mere gæstfrit end andre.

Bo her: Hvis bekvemmelighed er i højsædet for dig, bør du overveje et ophold på The Oberoi Grand Kolkatamidt i Kolkatas shopping- og erhvervsdistrikt. Du kan slappe af i hotellets udendørs pool, træningscentret eller spa- og wellnessområdet. Når du har fået nok af at shoppe eller dase ved poolen, kan du slå dig løs på dit værelse med roomservice døgnet rundt eller nyde et af hotellets fire fantastiske spisemuligheder.

Vil du også dele din gæstfrihed med verden, så besøg Join.Booking.com/Homeownersfor at registrere dit overnatningssted sammen med de 5,7 millioner andre overnatningssteder på Booking.com, heriblandt huse, lejligheder, igloer og træhytter.

-Slut-

KONTAKTOPLYSNINGER

Kontakt Booking.coms danske pressekontor for mere information: booking@aspekta.dk/
+45 53391023

NOTER TIL REDAKTØRER

Om undersøgelsen

Undersøgelsen er udført uafhængigt på vegne af Booking.com blandt 21.500 deltagere (heriblandt 1.000 fra Australien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Kina, Brasilien, Indien, USA, Storbritannien, Rusland, Indonesien, Colombia og Sydkorea og 500 fra Japan, New Zealand, Thailand, Argentina, Belgien, Canada, Danmark, Hongkong, Kroatien, Taiwan, Mexico, Holland, Sverige, Singapore og Israel). Deltagerne svarede på et online spørgeskema mellem d. 14. december 2018 og 14. januar 2019.

Billeder

Information om Booking.com

Booking.com B.V. blev grundlagt i 1996 i Amsterdam og er vokset fra at være en lille, hollandsk opstartsvirksomhed til at være en af verdens største e-handelsvirksomheder i rejsebranchen. Booking.com er en del af Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG) og har flere end 18.000 medarbejdere på mere end 200 kontorer i 70 forskellige lande på verdensplan.

Booking.com har en mission om at give mennesker mulighed for at opleve verden, og vi investerer i digital teknologi som hjælper med at gøre det nemmere at rejse. Hos Booking.com forbinder vi rejsende med verdens største udvalg af enestående overnatningssteder, herunder alt fra lejligheder, feriehuse og familieejede bed & breakfast-steder til 5-stjernede luksusresorter, huse i træer og endda igloer. Booking.coms website og mobilapps findes på over 43 sprog, tilbyder mere end 28 millioner registrerede enheder, herunder flere end 5,7 millioner feriehuse, lejligheder og andre unikke steder at overnatte, og findes på mere end 146.000 forskellige rejsemål i 228 lande og områder i hele verden.

Hver dag bliver der booket flere end 1,5 millioner værelsesnætter på vores platform. Uanset om kunderne rejser i forbindelse med arbejde eller i deres fritid, kan de øjeblikkeligt booke deres indkvartering på Booking.com uden bookinggebyrer og med vores prismatch. Vores kundeservice tilbyder support og hjælp døgnet rundt på over 43 sprog.

Følg os på Twitterog Instagram, synes godt om os på Facebook, og hvis du ønsker at se de seneste nyheder, data og indblik, kan du finde alt dette på vores nyhedsside.

Følg pressemeddelelser fra Booking.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Booking.com

BOOKING.COM OFFENTLIGGØR HVORDAN SPORT HAR INDFLYDELSE PÅ FANSENES REJSEPRÆFERENCER I 202026.2.2020 10:15:00 CETPressemeddelelse

Med sommerens UEFA EURO 2020™ i sigte siger 31% af danskerne, at de hellere vil rejse for at se deres favorithold spille kamp i 2020 end at tage på familieferie. Globalt set er det næsten halvdelen (49%) af globale sportsfans, der ville vælge en rejse til en kamp fremfor familieferie. Mere end en fjerdedel (26%) af globale fans siger, at de ville bruge færre penge på en fødselsdagsgave til deres barn eller partner end de ville på at rejse til en større sportsbegivenhed. I Danmark vil kun 15% af de udspurgte bruge flere penge på en rejse end til gaver til partner eller børn. Booking.com kan fortælle om en stigning i søgninger på overnatningssteder i værtsbyerne for UEFA EURO 2020™, hvilket siger noget om, at fansene har et ønske om at være til stede ved begivenheder som denne. Søgninger på overnatningssteder i værtsbyerne under UEFA EURO 2020™ var 43% højere sammenlignet med samme periode sidste år. KØBENHAVN, 26. februar 2020 – Det kan blive et særdeles godt år for sportsinteresserede

Hertugen af Sussex lancerer Travalyst, et globalt initiativ for at fremme bæredygtige rejser3.9.2019 15:15:59 CESTPressemeddelelse

Amsterdam, Holland – 3. september 2019 – Hertugen af Sussex har annonceret et nyt globalt samarbejde der har til formål at forbedre bevaringen af naturen, beskytte miljøet og udvide den økonomiske udvikling i lokalsamfund ved at opfordre til bæredygtig turisme på tværs af rejsebranchen. Travalyst er sat i verden for at mobilisere rejsebranchen som en permanent katalysator der skal ændre måden vi alle sammen rejser på. Hans Kongelige Højhed står i spidsen for dette nye initiativ som er grundlagt sammen med førende tjenesteudbydere i rejseindustrien, Booking.com, Ctrip, Skyscanner, TripAdvisor og Visa. Formålet er at udforske og promovere løsninger der skal gøre det mere bæredygtigt at rejse. Tiltaget forener globale virksomheder der forbinder kunder og udbydere på rejsemarkedet som kan udnytte deres unikke position til at uddanne, skabe opmærksomhed og promovere positive forandringer. Dette nye samarbejde baner vejen for nye måder at rejse på og fremmer forandring for at hjælpe alle med