Hold dine nytårsforsæt med KitchenAid

Del

Hver 4. dansker har nytårsforsæt og sundere kost ligger på en 3. plads over mest populære nytårsforsæt. Men en ting er at give sig selv et løfte, noget andet er at holde det.

En forudsætning for at holde styr på, hvad man spiser, er naturligvis at have de rigtige ingredienser i sit køleskab og spisekammer. Men det er også betydningsfuldt at have de rigtige redskaber til at lave god, sund og næringsrig kost derhjemme. På den måde undgås halvfabrikata, og man får samtidig det bedste ud af sine råvarer. Med KitchenAid som medhjælper i køkkenet understøttes den sunde livsstil.

KitchenAid fremhæver tre produkter, der kan bidrage til at komme i mål med nytårsforsættet; den helt nye X1 High Performance Blender, samt Spiralizer til den klassiske køkkenmaskine og Foodprocessoren.


X1 High Performance Blender

Sidste år sagde KitchenAid-familien velkommen til den helt nye X1 High Performance Blender. Motoren er så stærk, at den måles i hestekræfter, og dem er der hele tre af.

Det spiller ingen rolle, hvad der skal tilberedes – uanset om det er sprøde grøntsager, hårde nødder eller frisk frugt, der skal blendes, så svigter de kraftfulde 4D knivblade ikke. Blenderen rummer 2,6 liter og har ni forskellige hastighedsindstillinger, samt puls funktion –kun fantasien sætter begrænsninger for hvad den kraftfulde maskine kan tilberede. Blenderen leveres med 10 års garanti.

Vejledende pris: 4999 DKK


KitchenAids Spiralizer

KitchenAid har gjort en dyd ud af at udvikle tilbehør til sin klassiske stand mixer. Et af de nyere tilføjelser er KitchenAid Spiralizer, som kan skrælle, snitte og udkerne. Brug for eksempel Spiralizeren til at lave ”spaghetti” ud af en squash -et sundt alternativ til den kulhydratindholdige pasta og dermed endnu et skridt på vejen mod at holde dit nytårsfortsæt

 

Vejledende pris: 1499,95 DKK

 

Foodprocessor

I efteråret 2018 lancerede KitchenAid en helt ny foodprocessor med to størrelser skåle; 1,7 L og 2,1 L.

Foodprocessoren er udstyret med multifunktionelle knive, der gør det let at skære, strimle, hakke og lave puré af dine yndlingsgrøntsager – helt fra bunden. Til Foodprocessoren hører også dejkroge, så du også kan bage selv. På den måde undgår du halv- og helfabrikata hvor du ikke har kontrol over tilsætningsstoffer.

Foodprocessoren er meget brugervenlig og utrolig let at rengøre.

Vejledende pris: (2,1 liter) 1999 DKK/1399 DKK (1,7 liters)

Nøgleord

Billeder

Information om KitchenAid

KitchenAidSiden introduktionen af den legendariske mixer i 1919 og deres første opvaskemaskine i 1949, har KitchenAid bygget på disse ikoners arv for at skabe en komplet produktlinje, som tilbyder en professionel præstation og er designet til den passionerede gourmet. Varemærket KitchenAid fejrede sin 100 års fødselsdag i 2019 og er en del af Whirlpool Coorporation. Whirlpool er verdens største producent af hvidevarer med et årligt salg på omkring 21 milliarder dollars, 92.000 ansatte og 65 fabrikker og teknologiforskningscentre verden over. Virksomheden omfatter Whirlpool, KitchenAid, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht, Jenn-Air, Indesit, Hotpoint og andre større mærker i mere end 170 lande. Whirlpool Corp. European Center ligger i Comerio (VA) i Italien. For mere information, besøg www.kitchenaid.dk

 

 

 

 

Følg pressemeddelelser fra KitchenAid

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KitchenAid

KITCHENAID: ÅRETS FARVE 2021 ER SØD SOM HONNING10.2.2021 09:29:58 CET | Pressemeddelelse

København, 10 februar 2021 – De fleste higer mere end nogensinde efter en følelse af fællesskab. Årets KitchenAid farve 2021, Honey, er skabt til at imødekomme den længsel efter varme, som et fællesskab normalt byder på. Farven er varm og har en dyb gylden-orange undertone, der udstråler positivitet og varme. Honey er en invitation til at mindes den varme følelse af sammenhold og fællesskab. Både den klassiske Artisan køkkenmaskine og sidste års nyhed, Artisan K-400 Blender kan fås i farven Honey fra i dag.