Fængselsforbundet

Højere løn til grønlandske anstaltsbetjente

Del

Det er positivt, at der afsættes penge til at forbedre lønningerne til vores kollegaer i Grønland. Sådan lyder budskabet fra Fængselsforbundet, efter at der i forbindelse med finanslovsaftalen er afsat en pulje på 50 millioner kroner til justitsområdet i Grønland.

Ophavsret:Fængselsforbundet
Ophavsret:Fængselsforbundet

Fængselsforbundets formand Bo Yde Sørensen siger: ”Vi er glade for, at Fængselsforbundets pres det seneste halve år har båret frugt. En højere løn vil forhåbentlig kunne tiltrække flere betjente til anstalterne. Det er hårdt tiltrængt.”

De 50 millioner kroner går blandt andet til bedre løn til politi- og anstaltsbetjente.

Kontakter

Billeder

Ophavsret:Fængselsforbundet
Ophavsret:Fængselsforbundet
Download

Information om Fængselsforbundet

Fængselsforbundet
Fængselsforbundet
Ramsingsvej 28A
2500 Valby

7255 9976http://faengselsforbundet.dk/

Fængselsforbundet har cirka 3.500 medlemmer og repræsenterer fængselsbetjente, transportbetjente, institutionsmedarbejdere, værkmestre og uniformerede ledere i Kriminalforsorgen i Danmark, Grønland og på Færøerne. Desuden repræsenterer forbundet fiskerikontrollører i Fiskeristyrelsen. Vi er uafhængige af partipolitik og fokuserer alene på at forbedre vores medlemmers arbejdsliv.

Følg pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum