Aabenraa Kommune

Høje Kolstrup Skole får ny skoleleder

Del

48-årige John Skovby bliver fra 1. november 2020 skoleleder på Høje Kolstrup Skole.

John Skovby glæder sig til at starte som skoleleder på Høje Kolstrup Skole Skole. Foto: Privat
John Skovby glæder sig til at starte som skoleleder på Høje Kolstrup Skole Skole. Foto: Privat

Når oktober bliver til november skifter John Skovby sin stilling som souschef på Erlev Skole, Børne- og Juniorunivers i Haderslev, hvor han har været ansat siden 2014, ud med jobbet som ny skoleleder på Høje Kolstrup Skole, hvor han glæder sig til at komme i gang med arbejdet.

- Grunden til, at jeg har søgt stillingen på Høje Kolstrup Skole er, at det er en spændende og veldreven skole, som rummer en mangfoldig elevgruppe, engagerede forældre og godt læringspersonale, der inkluderer alle ansatte. Derudover kender jeg Aabenraa Kommune som en kommune, hvor man vil børnene, og hvor man skaber en god grobund for børns fremtid. Lyder det fra John Skovby.

John Skovby vil bruge den første tid på at lære børn, forældre, ansatte og skolen at kende, og så er han klar til at sætte børnene i første række.

- Vi driver skolen for børnene; alle børn ønsker som udgangspunkt at gøre deres bedste og her vil vi hjælpe dem. Vores mål er at udklække videbegærlige, livsduelige og dannede børn, uddyber John Skovby.

Skolechef Rasmus Andreassen glæder sig over ansættelsen af John Skovby som ny skoleleder, og han er sikker på, at John og Høje Kolstrup Skole er et godt match.

- Jeg ser frem til samarbejdet med John. Han kommer fra en skole, der på mange måder minder om Høje Kolstrup Skole, og jeg forventer, at han hurtigt vil finde ind i rollen som skoleleder. Derudover han har et stærkt børnesyn, som er vigtigt for mig.

John Skovby er gift med Mai-Britt, far til tre drenge og bor til dagligt i Haderslev. I sin fritid er han medlem af Skolelederforeningens bestyrelse i Haderslev samt bestyrelsesformand for Sportsakademiet i Haderslev. Han slapper af ved at dyrke sport, læse og gå til koncerter, samt samvær med familie og gode venner.

Kontakter

Skolechef, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Ny skoleleder på Høje Kolstrup Skole, John Skovby, tlf.: 29 43 39 04; e-mail: johnskovby@gmail.com

Kommunikationskonsulent, Rune Højer, tlf.: 25 11 29 25; e-mail: rhj@aabenraa.dk

Billeder

John Skovby glæder sig til at starte som skoleleder på Høje Kolstrup Skole Skole. Foto: Privat
John Skovby glæder sig til at starte som skoleleder på Høje Kolstrup Skole Skole. Foto: Privat
Download

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum