Deloitte

Høj vækst for Deloitte Danmark

Del

Revisions- og rådgivningsvirksomheden er vokset med 10 pct., viser nye regnskabstal

Anders Dons
Anders Dons

København, 30. september 2015

Efter en lang ’revisor-krig’ kan Deloitte i dag præsentere et solidt resultat for finansåret 2014/15. Omsætningen er vokset til 2.564 mio. kr., en stigning på hele 10 pct. i forhold til året før. Antallet er medarbejdere er ligeledes steget til 2.454, hvoraf 243 er partnere.

”Lige nu oplever vi, at samtlige af vores forretningsområder er i vækst. Det gælder både den klassiske revision og vores mange rådgivningsydelser inden for risikostyring, M&A, consulting og skat,” siger CEO i Deloitte Anders Dons.

Cirka halvdelen af væksten er organisk vækst. Den resterende del er skabt gennem opkøb – en tendens, som vil fortsætte, vurderer Anders Dons:

”Også i det kommende år forventer vi at gennemføre opkøb med henblik på at styrke vores forretning. Vi oplever en tydelig konsolidering i branchen, hvor flere mindre virksomheder kan se en fordel i at være en del af en international organisation som vores,” siger han.

Både i Danmark og internationalt arbejder Deloitte målrettet på at realisere kundernes potentiale.

”Lige nu ser vi, at vores kunder arbejder massivt på at gennemføre en række transformationer for at realisere deres potentiale. I den proces efterspørger de dybe og ofte globale kompetencer af deres revisorer og rådgivere. Det er her, vi kan gøre en forskel,” siger Anders Dons.

I år er det 170 år siden, William Deloitte åbnede sit kontor i London. Anders Dons er stolt af, at Deloitte fortsat er Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomhed:

”Vores lange historie giver os kun endnu mere mod på at forløse vores kunders potentiale og levere rådgivning og revision med en stærk gennemslagskraft. Det er den tilgang, der har øget vores markedsandel i et stærkt konkurrencepræget marked,” siger han.

Deloitte forventer en tilsvarende vækst for det igangværende finansår.

Nøgleord

Kontakter

Ulrik Jørgensen, pressechef
Tlf. +45 30 93 54 67
uljoergensen@deloitte.dk

Billeder

Anders Dons
Anders Dons
Download
DeloitteHuset Weidekampsgade 6 København
DeloitteHuset Weidekampsgade 6 København
Download

Vedhæftede filer

Information om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Weidekampsgade 6
2300 København S

http://www2.deloitte.com/dk/da.html
Deloitte er Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra Deloitte

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Deloitte

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum