HK Danmark

HK’s første kvindelige formand bliver også forbundets første formand på scenen i Fælledparken 1. maj

Del

Når Arbejdernes Internationale Kampdag markeres i Fælledparken på søndag, så bliver det første gang i nyere tid, at en forbundsformand for Danmarks næststørste fagforening taler på hovedscenen.

Ved seneste kongres valgte HK, der er Danmarks største kvindeforbund, for første gang i sin 121 år lange historie en kvindelig forbundsformand – Anja C. Jensen. Og på 6 måneders dagen for, at hun satte sig i formandsstolen, står hun nu på hovedscenen i Fælledparken og holder sin 1. maj-tale.

Og det er en historisk begivenhed for det store forbund. For på trods af, at HK repræsenterer 225.000 lønmodtagere og er Danmarks næststørste fagforening, så har forbundets formand ikke holdt tale på hovedscenen før.

Formand Anja C. Jensen holder desuden 1. maj-taler ved flere morgenarrangementer på dagen og går med sine medlemmer i fanemarch fra Arbejdermuseet mod Fælledparken kl. 12.

Forbundsformand Anja C. Jensens program d. 1. maj:

Tale hos Socialdemokratiet på Frederiksberg kl. 8:15, Metronomen på Frederiksberg

Tale hos HK Hovedstaden kl. 10:55, Svend Aukens Pl. 11, København S

Fanemarch mod Fælledparken kl. 12 fra Arbejdermuseet, København

Debat om lønåbenhed i SF’s telt i Fælledparken kl. 14

Tale på hovedscenen i Fælledparken kl. 15

Nøgleord

Kontakter

Information om HK Danmark

HK Danmark
Weidekampsgade 8
0900 København C

70 11 45 45http://www.hk.dk/

Følg pressemeddelelser fra HK Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HK Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum