HK’s a-kasse henter direktør fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Del

54-årige Morten Binder bliver direktør for HK’s a-kasse. Han kommer fra en stilling som direktør for STAR – Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Morten Binder siger selv, at han har valgt ”den gode sags tjeneste”

Digitalisering. Fremtidens arbejdsmarked for HK’eren. Job til alle gennem en aktiv beskæftigelsespolitik.

Interessen for netop de tre områder har, ifølge HK, betydet et perfekt match mellem HK’s akasse og STAR-direktør Morten Binder, der fra 1. maj 2018 vil blive ny direktør for HKA.

- Jeg er helt overbevist om, at vi har skudt papegøjen. Med Morten Binder får HKA en stor kapacitet, der både har erfaring fra politisk ledede organisationer og fra a-kasse, siger formand for HK og for HK’s a-kasse, Kim Simonsen, der ikke tøver med at kalde Morten Binder for ”ualmindeligt velkvalificeret”.

- Morten har vist stor forståelse for, i hvilken retning HKA i de kommende år skal bevæge sig. Og han har et godt blik for alle aspekter af a-kasseområdet – både politisk og lovgivningsmæssigt.

Den kommende HKA-direktør glæder sig til at sætte sig i stolen i Weidekampsgade i København.

 - Den gode sags tjeneste er altid et godt udgangspunkt for mig, og jeg ser meget frem til at tage fat, siger Morten Binder.

- HK er et af de områder, hvor det er afgørende nødvendigt at tage fat på samtalen om, hvordan og hvor HK’eren bedst placerer sig i fremtidens arbejdsmarked. Vejen mod fremtiden er digital, også for HKA’s medlemmer, siger han.

Morten Binder har ud over stillingen som direktør i STAR været administrerende direktør i Københavns Kommune og kontorchef i Finansministeriet. Desuden sad han i Regeringens Ekspertudvalg vedr. voksen- og efteruddannelse.

Nøgleord

Kontakter

Birgitte Hougaard, pressechef, HK: 23 81 11 14

Information om HK/Danmark

HK/Danmark
Weidekampsgade 8
0900 København C

3330 4343http://www.hk.dk/

Følg pressemeddelelser fra HK/Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HK/Danmark

Nyt råd skal sikre flere kvinder i IT og tech14.6.2019 05:30:00 CESTPressemeddelelse

I 2030 vil vi mangle op mod 19.000 IT-specialister i Danmark ifølge IT-branchens egen vurdering. Og i en branche, hvor 76 % er mænd, så er det især kvinderne, der udgør et rekrutteringspotentiale, hvis vi skal vende udviklingen. Manglen på vigtige kompetencer og en mere mangfoldig arbejdsstyrke, risikerer nemlig at gå ud over dansk værdi- og jobskabelse samt vores evne til at finde bæredygtige løsninger på samfundsproblemer. Derfor lancerer HK/Privat i dag, fredag den 14. juni, et IT-Kvinderåd med Tænketanken DEA som en del af formandskabet. Målet er at stå stærkt på både uddannelse og arbejdsmarked i forhold til at løse problemstillingen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum