Erhvervsministeriet

H.K.H. Kronprinsen deltager i afslutningsceremonien for det dansk-kinesiske turismeår

Del

Danmark og Kina har i 2017 markeret det dansk-kinesiske turismeår med en række arrangementer i både Danmark og Kina. Kronprinsen, der er protektor for turismeåret, deltager den 5. december 2017 i afslutningsceremonien på Det Kgl. Teater.

Turismeåret finder sted inden for rammerne af det dansk-kinesiske strategiske partnerskab og har til formål at styrke samarbejdet mellem de to lande på turismeområdet og at øge antallet af turister, der rejser til henholdsvis Danmark og Kina. Turismeåret understøtter også landenes samarbejde om kultur og eksport.

Afslutningsceremonien fejrer et veloverstået turismeår og vil blandt andet bestå af taler og musikalske indslag med danske og kinesiske artister. Blandt de optrædende er det danske band Shotgun Revolution og det kinesiske Folk Orchestra of Heilongjiang Song and Dance Theatre.

Talerne til afslutningsceremonien er:

×          Kronprinsen

×          Formand for China National Tourism Administration, Li Jinzao

×          Erhvervsminister, Brian Mikkelsen

×          Vicegeneraldirektør i EU-Kommissionen, Antti Peltomäki

Ud over Kronprins deltager blandt andre den kinesiske ambassadør i Danmark, Deng Ying, samt overborgmester i Københavns Kommune, Frank Jensen.

Yderligere oplysninger kan fås hos

Erhvervsministeriet: Jesper Christiansen, presserådgiver, mail: jec@em.dk.

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Ny rapport viser gevinsterne ved det indre marked på tværs af hele EU27.9.2018 09:13pressemeddelelse

En ny rapport viser, at Danmark ikke er alene om at drage fordel af det indre marked. Rapporten understreger, at handlen med varer og tjenester inden for det indre marked er afgørende for den økonomiske aktivitet i alle medlemslande og står for 56 millioner jobs på tværs af EU. Endelig peger rapporten på, at det indre marked faciliterer små virksomheders deltagelse i europæiske og globale værdikæder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum