Dansk Håndbold Forbund

H.K.H. Kronprinsen bliver VM-protektor

Del

Hans Kongelige Højhed Kronprinsen bliver endnu en gang protektor for en håndboldslutrunde i Danmark – denne gang for kvindernes VM i december.

H.K.H. Kronprinsen har sagt ja til at blive protektor for det 22. verdensmesterskab i kvindehåndbold, som spilles i Danmark i december 2015.

I en alder af blot ni år foretog Kronprins Frederik lodtrækningen til herrernes VM i 1978 i Danmark, og siden har Kronprinsen ved en lang række arrangementer beæret dansk håndbold med sin tilstedeværelse – ikke mindst ved mesterskaberne de seneste år.

Sidst de danske håndboldkvinder spillede en slutrunde på hjemmebane, ved EM i 2010, var det med Kronprinsen som protektor, ligesom det var tilfældet ved herrernes EM 2014 i Danmark, og nu tilfalder æren altså endnu engang dansk håndbold.

Det er en stor glæde og en endnu større ære for Dansk Håndbold Forbund som arrangør, at det igen har været muligt at få den fornemme opbakning og blåstempling af et håndboldmesterskab på hjemmebane.

”Det har en helt enormt stor betydning, at vores idrætsinteresserede Kronprins endnu en gang viser sin opbakning til dansk håndbold. For os i Dansk Håndbold Forbund er det ikke alene en stor ære, det indeholder også en afgørende signalværdi – ikke alene over for hele håndbold-Danmark men også for håndboldsporten på internationalt plan,” udtaler DHF’s generalsekretær, Morten Stig Christensen.

Fakta om VM
- VM spilles 5.-20. december
- Danmark spiller alle kampe i Jyske Bank Boxen i Herning
- DHF afholder VM i tæt samarbejde med værtsbyerne og Sport Event Denmark
- Værtsbyerne er Herning, Kolding, Næstved og Frederikshavn
- VM arrangeres under sloganet Heart of Handball
- Billetsalget startede den 11. august
- Køb billet: www.dhf.dk/vmbilletter
- Følg VM på Facebook, Twitter, Instagram og Snapchat: Heart of Handball

Information om Dansk Håndbold Forbund

Dansk Håndbold Forbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 24 00http://www.dhf.dk/

Følg pressemeddelelser fra Dansk Håndbold Forbund

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Håndbold Forbund

Dagens debat på Folkemødet: Kommuner og foreninger – sammen om idrætten eller hvad?16.6.2016 05:30pressemeddelelse

Dansk Håndbold er taget på folkemødet for at sætte foreningsliv og idræt til debat i en bred samfundskontekst. Torsdag sætter vi to borgmestre i stævne sammen med Team Danmarks direktør og DGI’s formand. Vi stiller dem spørgsmålet: Hvordan sikres en bæredygtig udvikling i lokalsamfundet parallelt med en kommunal investering i idrætsfaciliteter og elitesatsninger i idrætslivet?