Aarhus Universitet

H.K.H. Kronprins Frederik deltager i konference om ledelse på Aarhus Universitet

Del

Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse på Aarhus BSS fylder 1 år til maj. Det fejrer Aarhus Universitet ved at sætte god ledelse til debat på universitetets årlige MatchPoints-konference.

Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik er åbningstaler ved dagens program

fredag den 24. maj kl. 9-10.30 i Søauditorierne på Aarhus Universitet

På konferencen kombineres indsigter fra den nyeste topforskning inden for ledelse med praktikernes erfaring. Konferencen er rettet mod alle, der enten selv er ledere, bidrager til at løse ledelsesopgaver eller bare er interesseret i ledelse.


Kronprinsen er alumne fra Aarhus Universitet og sidder med i centerets governance committee, der rådgiver om løsning af centerets opgaver.

Pressen er velkommen til at overvære Kronprinsens deltagelse (se program for konferencen)

Hvis redaktionen er interesseret i at dække begivenheden, bedes man akkreditere journalist og/eller fotograf ved at sende tilmelding til presseansvarlig Camilla Schrøder, cams@au.dk senest torsdag den 23. maj kl. 12.00.

Journalist/fotograf skal under hele arrangementet bære synligt presseskilt, som udleveres ved indskrivning.

Indskrivning foregår i hovedindgangen til Søauditorierne, Aarhus Universitet senest kl. 08.00. Herefter er der fælles briefing for den fremmødte presse.

Der vil ved arrangementet være følgende foto- og reportagemuligheder (bag afmærkning):

 • Kl. 08.50, pool 1: Ved Kronprinsens ankomst til Aarhus Universitet, Søauditorierne.
 • Kl. 08.59, pool 2: I Per Kirkeby Auditoriet i Søauditorierne, hvor Kronprinsen ankommer i auditoriet.
 • Kl. 09.00-10.10, pool 2 og 3: Fortsat i Per Kirkeby Auditoriet, hvor Kronprinsen åbner dagens program. Der veksles mellem pool 2 og 3 i forhold til Kronprinsens placering.
 • Kl. 10.10, pool 4: Uden for indgangen til Søauditorierne, hvor Kronprinsen med følge går ud og tager afsked med rektor og borgmester.

Der henstilles til, at færdsel mellem pressepools foregår med respekt for oplægsholderne.

FAKTA om MatchPoints

 • Siden 2007 har Aarhus Universitet hvert år i maj afholdt sit såkaldte MatchPoints Seminar, en akademisk konference med en ”udadvendt” profil.
 • Formålet er at skabe dialog mellem Aarhus Universitet og det omgivende samfund om emner af bred samfundsinteresse. Derfor er seminarerne åbne for offentligheden.
 • MatchPoints Seminar er kendt for at tiltrække nogle af de mest velanskrevne nationale og internationale navne inden for det felt og emne, der står i fokus for seminaret.
 • I 2019 er temaet ledelse, og der satses særligt på dialogen med praktikere. Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse står for den indholdsmæssige side af arrangementet.

FAKTA om Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse

 • Samlingspunkt for forskere og praktikere, der brænder for at bidrage til en endnu bedre offentlig sektor ved at skabe og dele viden om ledelse.
 • Dannet i anledning af H.K.H. Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag og er fysisk placeret på Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet.
 • Centeret og dets aktiviteter er baseret på en donation fra Købmand Herman Sallings Fond.
 • Centerets ledelsesforskning produceres i samarbejde med ledelsesforskere fra både Aarhus Universitet, andre danske universiteter samt førende, udenlandske universiteter. I tillæg dertil samarbejder centeret også med offentlige ledere og beslutningstagere.
 • Professor Lotte Bøgh Andersen er leder af centeret.

Nøgleord

Kontakter

Spørgsmål vedrørende arrangementet og pressedækning kan rettes til presseansvarlig Camilla Schrøder, 40 86 62 43 eller på cams@au.dk.

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet
Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus

8715 0000http://www.au.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum