HK/Danmark

HK HANDELs sektorbestyrelse siger ja til nye overenskomster

Del

Sektorbestyrelsen har godkendt forhandlingsresultatet og anbefaler medlemmerne at stemme ja. Overenskomsterne dækker 186.000 medarbejdere.

Efter der blev indgået forlig med Dansk Erhverv Arbejdsgiver om Butiksoverenskomsten og Funktionæroverenskomsten for Handel, Viden og Service fredag 24. februar har HK HANDELs sektorbestyrelse i dag, onsdag, godkendt forhandlingsresultatet.

- På Butiksoverenskomsten ser vi det som en betydelig sejr, at vi har fået indført et nattillæg. Det er nyt i overenskomsten, siger Per Tønnesen, formand i HK HANDEL.

- På Funktionæroverenskomsten glæder vi os over, at det lykkedes at opnå en aftale med en bedre ramme end industriens funktionæroverenskomst – uden at give indrømmelser om mere fleksibilitet i arbejdstiden, siger Per Tønnesen.

Butiksoverenskomsten dækker 150.000 butiksansatte og er forhandlet mellem HK HANDEL og Dansk Erhverv Arbejdsgiver. Funktionæroverenskomsten for Handel, Viden og Service dækker 36.000 medarbejdere og er forhandlet mellem HK HANDEL, HK Privat og Dansk Erhverv Arbejdsgiver.

Nøgleord

Kontakter

Kontaktoplysninger:

Presseansvarlig Nina Juhl Østergaard: 5162 8770 / nina.juhl.oestergaard@hk.dk

Information om HK/Danmark

HK/Danmark
Weidekampsgade 8
0900 København C

3330 4343http://www.hk.dk/

Følg pressemeddelelser fra HK/Danmark

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra HK/Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum