HK/Danmark

HK HANDEL: HK HANDEL og Dansk Erhverv Arbejdsgiver genoptager forhandlinger

Del

HK Handel og Dansk Erhverv Arbejdsgiver er blevet enige om at genoptage forhandlingerne om overenskomster for i alt 186.000 handelsansatte.

HK HANDEL og Dansk Erhverv Arbejdsgiver er efter sonderinger hen over de seneste dage blevet enige om at gøre endnu et forsøg på at forhandle en aftale på plads for 186.000 medarbejdere på Handelsområdet. Forhandlingerne genoptages torsdag kl. 14.00 hos Dansk Erhverv.

Overenskomstforhandlingerne blev afbrudt lørdag aften efter halvandet døgns forhandlinger, da parterne ikke kunne nå til enighed om den økonomiske ramme for en aftale.

HK HANDELs formand, Per Tønnesen, siger i forbindelse med genoptagelse af forhandlingerne:

- Jeg ser fortsat betydelige udfordringer foran os i de fortsatte forhandlinger. Der er elementer i en ny aftale, som vi skal finde en løsning på, som ikke er beskrevet i den aftale, der eksempelvis er indgået på industriens område, og det er bestemt ikke sikkert, at vi kan indgå en ny aftale. Men parterne er enige om at gøre endnu et forsøg, inden vi eventuelt må bede forligsmanden om at hjælpe os.

Nøgleord

Kontakter

Kontaktoplysninger:
Presseansvarlig Nina Juhl Østergaard: 5162 8770 / nina.juhl.Oestergaard@hk.dk

Information om HK/Danmark

HK/Danmark
Weidekampsgade 8
0900 København C

3330 4343http://www.hk.dk/

Følg pressemeddelelser fra HK/Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HK/Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum