HK Danmark

HK: Forslaget fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening skal direkte i skraldespanden

Del

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har i dag foreslået politikerne på Christiansborg at sætte arbejdsmiljøreglerne omkring hjemmearbejde ud af kraft. ”Det her forslag bør ryge direkte i skraldespanden” siger næstformand i HK Danmark Martin Rasmussen.

”Selvfølgelig skal vi ikke gå på kompromis med arbejdsmiljøet, selvom coronaen har vendt op og ned på hverdagen. Der skal tværtimod skrues op for indsatsen i en tid hvor muskel- og ledsmerter rammer flere og flere hjemme ved køkkenbordene”, siger Martin Rasmussen.

Ifølge FA er reglerne om indretning af hjemmearbejdspladser alt for strikse, og arbejdsgiverne mener, at det spænder ben for ønsket om at indføre flere hjemmearbejdsdage.

”Vores medlemmer har været dygtige til at omstille sig, og har helt sikkert også appetit på mere fleksibilitet i hverdagen. Men hjemmearbejde må aldrig resultere i skader og nedslidning, som et ordentligt arbejdsmiljø kan forebygge. Det er et stort skridt tilbage på et område, hvor vi for længst burde have taget adskillige skridt fremad”, siger Martin Rasmussen.

Kontakter

Information om HK Danmark

HK Danmark
Weidekampsgade 8
0900 København C

3330 4343http://www.hk.dk/

Følg pressemeddelelser fra HK Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HK Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum