HK Danmark

HK Danmark får ny forbundssekretær

Del

Fra den 1. august er Marianne Heide ny forbundssekretær i HK Danmark. Hun afløser Villy Dyhr, der 1. maj tiltrådte som administrerende direktør i Akademikernes A-kasse.

Marianne Heide tiltræder som ny forbundssekretær i HK Danmark.
Marianne Heide tiltræder som ny forbundssekretær i HK Danmark.

Fagforbundet HK Danmark har ansat ny forbundssekretær. Marianne Heide kommer fra en stilling som sekretariatschef i Teknisk Landsforbund, hvor hun har været de sidste fem år. Tidligere har Marianne været administrations- og personalechef i FTF og var inden da i FOA. Forbundsformand i HK Danmark, Kim Simonsen, ser frem til samarbejdet.

- Jeg er sikker på, at Marianne Heide er den helt rette til at fortsætte den rivende udvikling, HK er inde i. Hun skal være med til at skabe fremtiden for både medlemmer og medarbejdere, så de kan være med til at forme de digitale arbejdspladser og et arbejdsmarked i hurtig forandring. Marianne Heide kender fagbevægelsen og kommer med nye perspektiver på udviklingen i HK, siger han. 

Marianne Heide er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1991 og har en master i ledelse fra CBS. Hun overtager stillingen fra Villy Dyhr, der efter ti år som forbundssekretær  tiltrådte stillingen som administrerende direktør i Akademikernes A-kasse den 1. maj i år.

Nøgleord

Kontakter

Kontakt:
Eske Vinther-Jensen, Chef for Politik og Presse, HK Danmark.
Mail: eske.vinther-jensen@hk.dk
Mobil: 2143 8530

Billeder

Marianne Heide tiltræder som ny forbundssekretær i HK Danmark.
Marianne Heide tiltræder som ny forbundssekretær i HK Danmark.
Download

Information om HK Danmark

HK Danmark
Weidekampsgade 8
0900 København C

3330 4343http://www.hk.dk/

Følg pressemeddelelser fra HK Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HK Danmark

Aftale mellem IBM Danmark og HK løser sag om overenskomst1.10.2019 10:00:00 CESTPressemeddelelse

HK Privat og IBM Danmark bekræfter, at de har indgået en aftale, der fastlægger overenskomstdækningen hos IBM, herunder overenskomstdækningen hos IBM i Odense. IBM Danmark og HK Privat oplyser, at de er glade for, at forhandlingerne har ført til en aftale, som er tilfredsstillende for alle parter. Aftalen mellem CO-industri/HK Privat og Dansk Industri/ IBM Danmark betyder samtidig, at overenskomstdækningen på virksomheden er fremtidssikret. Prosas krav om overenskomst og konfliktvarsel er samtidig trukket tilbage.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum