Hjørring Kommune

Hjørring Kommune siger tak til frivillige fra fritids- og foreningslivet med en Tak-Til-jer-Fest

Del

Hjørring Kommunes Fritids- og Folkeoplysningsudvalg inviterer frivillige bestyrelsesmedlemmer, ledere, trænere, instruktører og hjælpetrænere fra fritids- og foreningslivet til Tak-Til-jer-Møde. Udover buffet, musik og tid til at have det hyggeligt med vennerne, vil der også være stand up med Jonas Mogensen, som lige nu optræder i Stormester på Tv2. Han er også kendt fra satireserien Minkavlerne på TV Zulu.

Forenings- og fritidslivet har haft mange udfordringer som følge af Covid-19 i godt halvandet år. Der er ydet støtte fra flere sider i den anledning, herunder også kommunale kroner til dækning af manglende indtægter som følge af aflyste arrangementer og nedlukkede aktiviteter, genstart via sommeraktiviteter osv. Der er desværre også flere steder sket medlemsfrafald fra januar 2020 til 2021. Den største bekymring kommunen har hørt meget om er, at de frivillige ledere er holdt op, og det er vanskeligt at rekruttere nye. Derved er der hold, som ikke har kunnet oprettes.

- Derfor er det vigtigt for os som kommune at vise vores frivillige, at vi sætter stor pris på deres indsats. Uden dem var der ingen aktiviteter i sportshallen, spejderhytten og på fodboldbanerne eller andre steder i fritids- og foreningslivet. De frivillige gør en kæmpe indsats, som betyder rigtig meget for mange mennesker, og det vil vi gerne sig tak for, siger Børge Bech, formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget, og fortsætter:

- Vi skal årligt holde dialogmøder med foreningslivet, og denne gang har vi valgt at gøre det lidt festligt for de mange, der utrætteligt har arbejdet som frivillige i fritids- og foreningslivet, og har ydet en stor indsats. Vi har i flere år uddelt idrætspriser, og nu synes vi tiden er kommet til at påskønne de frivilliges arbejde, og bringe dem sammen under afslappede former og udveksle erfaringer mv., og måske give os gode idéer til vores arbejde med rammerne for et aktivt forenings- og fritidsliv.

Det foregår i FiberHallen i Park Vendia fredag den 5. november fra kl. 18.00 – 22.00. Der er plads til 300 deltagere, og der er tilmelding efter først til mølle. De frivillige fra fritids- og foreningslivet tilmelder sig festen i deres egen forening, der så sender tilmeldingen videre til kommunen. Tilmeldingsfristen udløber søndag den 24. oktober.

- Det har i lang tid på grund af covid-19 ikke været muligt, at holde store fester sammen med venner og bekendte. Jeg håber, at deltagerne får en fantastisk aften sammen, hvor vi hylder frivilligheden i forenings- og fritidslivet.  Med et arrangement som dette, er der måske også flere, der får øjnene op for de mange gode oplevelser, der er som frivillig, slutter Børge Bech, formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget.

Hjørring Kommune tager forbehold for evt. aflysning, hvis covid-19-situationen ændrer sig.

Kontakter

Nicholas Krobath Olesen, Eliteidrætskoordinator, e-mail: nko@hjoerring.dk, tlf.:41 93 62 04
Børge Bech, formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget, tlf.: 41 93 77 03

Billeder

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/
Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Hjørring Kommune inviterer til klimafejring og underskrivning af samarbejdsaftaler27.6.2022 14:01:26 CEST | Pressemeddelelse

Vi har lavet en klimahandlingsplan, der vil sikre os en CO2 reduktion på 86% i 2030, hvilket er mere ambitiøst end målene i Prisaftalen. Skal det lykkedes må alle gode kræfter i kommunen arbejde sammen, og vi har derfor indgået partnerskabsaftaler med det lokale erhvervsliv, organisationer og uddannelsesinstitutioner, som sammen med borgere og kommune skal hjælpe med at drive den grønne omstilling.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum