Hjørring Kommune

Hjørring Kommune sætter fokus på demens

Del

For andet år i træk inviterer den nordjyske kommune til Vidensfestival.

Hjørring Kommune vil i uge 39 åbne dørene til en række kommunale institutioner, invitere til foredrag og aktiviteter. Formålet med arrangementet er ikke kun at udbrede viden om demens, men også oplyse om de mange muligheder der er for at leve et trygt og aktivt liv med demens.

"Vidensfestivalen giver borgere med demens samt deres pårørende en mulighed for at lære mere om hvordan man opnår den bedste livskvalitet - hvad end det er gennem kommunale- og foreningstilbud eller blot ved at blive oplyst", udtaler en af arrangørerne, Dorthe Rueskov Andersen.

Vidensfestivalen starter på Alzheimers foreningens Huskedag den 21. september 2019 og har i år et særligt fokus på det at være pårørende. I seks af kommunens største byer; Hjørring, Hirtshals, Sindal, Vrå, Tårs og Løkken vil der stå medarbejdere klar til at give råd og vejlede om demens og de kommunale tilbud samt fortælle mere om, hvad ugen byder på.

I løbet af ugen vil du bl.a. kunne høre foredrag fra tidligere sygehuspræst, Ruth Østergaard Poulsen, besøge kommunens demensby, komme i biografen til en særforestilling, høre fortællinger fra pårørende og meget mere.

Læs mere og se programmet på www.vidensfestival-demens.dk.

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den anden største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Hjørring Kommune ansætter ny skole- og dagtilbudschef19.5.2020 16:30:00 CESTPressemeddelelse

Børne-, Fritids- og Undervisningsforvaltningen har ansat Kari Rune Jakobsen som ny Skole- og dagtilbudschef. Kari Rune Jakobsen kommer fra en stilling som chef for PPR i Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune. Der forinden var hun ansat som leder af PPR i Hjørring Kommune. - Jeg er meget tilfreds med og glad for, at Kari Rune Jakobsen igen bliver en del af Hjørring Kommune og indtræder i vores chefteam. Hun har stor erfaring inden for området og stærke ledelsesmæssige kompetencer. Jeg er meget tryg ved, at Kari Rune Jakobsen skal stå i spidsen og sikre den fortsatte udvikling af vores skoler og daginstitutioner og dette med et stærkt fokus på børnene, deres læring og trivsel, siger direktør i Børne-, Fritids- og Undervisningsforvaltningen, Jesper Carlsen. Det er et enigt ansættelsesudvalg, der står bag valget af Kari Rune Jakobsen. I alt 15 kandidater søgte stillingen, hvoraf fem har mødt ansættelsesudvalget til samtale. Hun tiltræder d. 1. august. - Jeg glæder mig virkelig meget til at

Handel, lys og fællessang markerer befrielsen30.4.2020 11:06:24 CESTPressemeddelelse

På mandag den 4. maj bliver 75-året for Danmarks befrielse markeret over hele landet med sang og levende lys i vinduerne. I Hjørring udleverer flere butikker og takeaway-steder i den anledning gratis stearinlys og et sangblad til kunderne. Det handler om at støtte de lokale butikker, restauranter eller cafeer og samtidig markere befrielsen. - Sang skaber en følelse af fællesskab og optimisme, både gennem skærmen og hjemme i stuerne, når der tændes lys den 4. maj. En optimisme og et håb, som vi i den grad også har brug for her under Corona-krisen, hvor vi ikke må forsamles, men har brug for at opleve fællesskabet med hinanden på andre måder. Men når vi er sammen hver for sig, går det desværre ud over vores butikker og restauranter. De har brug for opbakning, så benyt denne lejlighed til at give dem et besøg og gør en god handel, fortæller event- og aktivitetschef Rikke Ejsenhardt, Hjørring Handel. Danmarks nye fællessang om frihed Sammen med stearinlyset følger en flyer med teksten til

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum