Hjørring Kommune

Hjørring Kommune laver geotekniske undersøgelser i Bindslev

Del

I forbindelse med forundersøgelser til vandplanprojekt ved fisketrappen og Bindslev Gl. Elværk foretager Hjørring Kommune geotekniske undersøgelser i Bindslev by.

Kort over de 4 egotekniske boringer i Bindslev
Kort over de 4 egotekniske boringer i Bindslev

De geotekniske undersøgelser skal afdække, om det er muligt at sænke vandstanden i Uggerby Å op gennem Bindslev, uden at der sker skade på huse og anden fast ejendom.

Undersøgelsen foretages af GEO og påbegyndes mandag den 27. august 2018.

Vi forventer, at undersøgelsen tager 3 dage.

Der foretages 3 geotekniske boringer til ca. 7 meters dybde - nord for Uggerby Å i kanten af det bebyggede område ved Karpevej og Geddevej - samt én geoteknisk boring til ca. 10 meters dybde - foran Elværket (se kort nedenfor).

Kontakter

Har du spørgsmål til undersøgelsen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder for Team Natur, Jens Pedersen på mobil 41 22 67 57 eller via jens.pedersen@hjoerring.dk

Billeder

Kort over de 4 egotekniske boringer i Bindslev
Kort over de 4 egotekniske boringer i Bindslev
Download

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine mere end 65.000 indbyggere den anden største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Jyllandskorridoren er en brændende platform for erhvervslivet og godstransporten i Danmark fordi…4.9.2018 10:58pressemeddelelse

71 procent af de kørte lastbilkilometer i Danmark tilbagelægges i Vestdanmark (Vejdirektoratet, 2018) På landsplan er 68 procent af de industribeskæftigede ansatte i virksomheder beliggende i Vestdanmark. (Statistikbanken, 2018) Hvert år spilder danskerne op mod 20.000.000.000 kroner i tabt arbejdsfortjeneste på at holde i kø. En stor del af denne ventetid er på motorvej E45 gennem Jylland. Det svarer til tre gange anlægsprisen for en tredje Limfjordsforbindelse. (DI, 2018). Med andre ord er Jyllandskorridoren allerede en trafikåre, der er belastet af trængsel og kø med særlige flaskehalse mellem Randers og Kolding og ved Limfjorden. Torsdag d. 6. september vil transportminister Ole Birk Olesen sammen med flere politikere, transportbranchen og det øvrige erhvervsliv sætte fokus på Jyllandskorridoren på Transport- og logistikkonferencen CONNECT 2018 i Hirtshals. Formålet er at debattere den indsats, de prioriteringer og de løsningsmodeller, der er nødvendige for at fremtidssikre transpo

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum