Hjørring Kommune

Hjørring Kommune laver geotekniske undersøgelser i Bindslev

Del

I forbindelse med forundersøgelser til vandplanprojekt ved fisketrappen og Bindslev Gl. Elværk foretager Hjørring Kommune geotekniske undersøgelser i Bindslev by.

Kort over de 4 egotekniske boringer i Bindslev
Kort over de 4 egotekniske boringer i Bindslev

De geotekniske undersøgelser skal afdække, om det er muligt at sænke vandstanden i Uggerby Å op gennem Bindslev, uden at der sker skade på huse og anden fast ejendom.

Undersøgelsen foretages af GEO og påbegyndes mandag den 27. august 2018.

Vi forventer, at undersøgelsen tager 3 dage.

Der foretages 3 geotekniske boringer til ca. 7 meters dybde - nord for Uggerby Å i kanten af det bebyggede område ved Karpevej og Geddevej - samt én geoteknisk boring til ca. 10 meters dybde - foran Elværket (se kort nedenfor).

Kontakter

Har du spørgsmål til undersøgelsen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder for Team Natur, Jens Pedersen på mobil 41 22 67 57 eller via jens.pedersen@hjoerring.dk

Billeder

Kort over de 4 egotekniske boringer i Bindslev
Kort over de 4 egotekniske boringer i Bindslev
Download

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine mere end 65.000 indbyggere den anden største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum