Hjørring Kommune

Hjørring Kommune inviterer til Seniormesse

Del

Torsdag den 6. oktober inviterer Frivillighedens Huse i Hjørring Kommune alle kommunens +60-årige og eventuelt pårørende til Seniormesse i Hallen Park Vendia i Hjørring.

På messen kan man blandt andet møde foreninger og klubber fra forskellige steder i kommunen, som alle står klar til at fortælle, hvad netop de kan tilbyde. Derudover står en række af kommunens medarbejdere klar til en snak, og du kan på messen også blive klogere på dine muligheder for at blive frivillig.

- Messen har til formål at oplyse om de muligheder, man som +60-årig har for at deltage i fællesskaber og aktiviteter rundt omkring i hele kommunen. Dertil ved vi, at det betyder meget at kunne bevare mest mulig selvstændighed gennem hele livet. Derfor kan man også på messen blive klogere på, hvad man kan gøre for at bevare sine funktioner, men selvfølgelig også hvilke muligheder, der er for at få hjælp, hvis kroppen begynder at knirke lidt, fortæller Hjørring Kommunes Fællesskabs- og Aktivitetsbrobygger, Janni Enghave Andersen.

Der vil desuden være mulighed for at se seniortræning, høre musik og deltage i fællessang. Messen får også besøg af TV-værten Christian Degn, som vil tage os med bagom programmet ”Alt det min far ikke har lært mig” og gøre os klogere på, hvordan man får en 71-årig til at debutere på fjernsyn og blive folkekær farmand.

- Vi håber at se rigtig mange til messen, og da vi ved, at det for nogle kan være svært at komme direkte med transport til Hallen Park Vendia, har vi indsat særlige ekstrabusser mellem flere af kommunens store og små byer til messen, samt direkte busser mellem Hjørring Banegård og messen. Vi kan jo desværre ikke sørge for transport fra alle byer i kommunen, men vi håber, at disse ekstrabusser kan gøre det lettere for nogle at komme til messen, forklarer brobyggeren.

Messen foregår torsdag d. 6. oktober, 2022, kl. 10.00-15.30 i Hallen Park Vendia, Thomas Morilds Vej 11, 9800 Hjørring. Hallens cafeteria har åbent hele dagen, hvor det vil være muligt at købe mad og drikke.

På seniormessens hjemmeside kan du finde en liste over alle dem, du kan møde på messen, se program og finde yderligere information om transportmulighederne. Messen er åben for alle interesserede, og der er derfor ingen tilmelding. Til foredraget er der plads til ca. 900 mennesker (efter først-til-mølle-princippet).

Find seniormessens hjemmeside på www.hjoerring.dk/seniormesse.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger kan fås hos:

Janni Enghave Andersen
Fællesskabs- og aktivitetsbrobygger, på tlf. 41 93 61 95 eller mail janni.enghave.andersen@hjoerring.dk

Billeder

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/
Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum