Hjørring KommuneHjørring Kommune

Hjørring Kommune inviterer til klimafejring og underskrivning af samarbejdsaftaler

Del

Vi har lavet en klimahandlingsplan, der vil sikre os en CO2 reduktion på 86% i 2030, hvilket er mere ambitiøst end målene i Prisaftalen. Skal det lykkedes må alle gode kræfter i kommunen arbejde sammen, og vi har derfor indgået partnerskabsaftaler med det lokale erhvervsliv, organisationer og uddannelsesinstitutioner, som sammen med borgere og kommune skal hjælpe med at drive den grønne omstilling.

Disse aftaler bliver formaliseret med udskrivning og klimafejlring i byrådssalen på Hjørring Rådhus på torsdag den 30. juni kl.14.45.

Vi vil fejre den nye plan og med den vise, at løsningen på klimaudfordringerne kan findes i det gode samarbejde mellem borgere, virksomheder og myndigheder. Det er her vi udvikler os, realiserer den grønne omstilling og skaber fremtidens grønne arbejdspladser. Få et indblik i klimaplanen her.

Programmet for festlighederne ser sådan ud

  • Kl 15.10: Borgmester Søren Smalbro byder velkommen
  • Kl 15.15: Præsentation af den nye klimahandlingsplan
  • Kl 15.30: Underskrivning af samarbejdsaftaler
  • Kl 16.15: Tak for i dag 

Herimellem vil der også være tid til en lille forfriskning og snak med borgmesteren, udvalgsformand for Teknik og Miljøudvalget, Søren Homann (C), og andre repræsentanter fra Teknik og Miljøforvaltningen – og naturligvis også klimaaftalens samarbejdspartnere i de toneangivende virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner i Hjørring Kommune.

Nøgleord

Kontakter

Få svar på spørgsmål og tilmeld dig hos:

Projektleder Maj-Britt Jensen
Telefon +4572336602
maj-britt.jensen@hjoerring.dk

Billeder

Links

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Den Store Klimarejse er Hjørring Kommunes klimahandlingsplan og en del af kommunens bidrag til DK2020 og Parisaftalen. På https://denstoreklimarejse.hjoerring.dk/den-store-klimarejse kan du klikke dig ind på klimarejsens destinationer og se hvordan vi opnår klimaneutralitet i 2050.

 

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum