Hjørring Kommune

Hjørring Kommune ansætter ny kommunaldirektør

Del

Et enigt ansættelsesudvalg har udpeget kommunens nye kommunaldirektør. Det bliver Leif Johannes Jensen, som p.t er konstitueret i jobbet.

Borgmester Søren Smalbro giver den nye kommunaldirektør følgende ord med på vejen:

”Vi har haft en god ansættelsesproces, og vi er specielt glade for, at der var flere kvalificerede ansøgere. Det er godt for en kommune som vores, at der også blandt topledere er interesse for at være her. Det kan vi være stolte af. Så når vi i den konkurrence vælger Leif, er det fordi, han har de helt rette kompetencer kombineret med et stærkt strategisk overblik og et indgående kendskab til Hjørring Kommunes organisation. Det gør ham i stand til at varetage vores kommunale og erhvervsmæssige interesser i både national og international sammenhæng.

Og så ved vi, at vi med Leif får en kommunaldirektør, der har Hjørring i hjertet sammen med evnen og engagementet til at bringe os godt videre.”

Den nyslåede kommunaldirektør har mange års erfaring som både chef og direktør for forskellige forvaltninger i Hjørring Kommune med sig i bagagen. Og nu glæder han sig til at trække i arbejdstøjet som ”direktøren for det hele”:

”Hjørring Kommune er en spændende arbejdsplads. Jeg ser frem til det fortsatte samarbejde med byrådet, ledere og medarbejdere om at gøre kommunen til et endnu bedre sted at være borger og drive virksomhed”, siger Leif Johannes Jensen.

Leif Johannes Jensen tiltræder som kommunaldirektør 1. juli 2022

Om Leif Johannes Jensen

  • Siden 2011 - Økonomi- og Arbejdsmarkedsdirektør i Hjørring Kommune
  • Siden 1998 - Forskellige cheffunktioner i Hjørring Kommunes Sundheds-, Ældre- og Handicapforvaltning samt Børne-, Fritids- og Undervisningsforvaltningen
  • 1995-1998 - Fuldmægtig, Borgmesterens Afdeling, Århus Kommune
  • 1995 - Uddannet i statskunskab ved Aarhus Universitet
  • 1988-2001 – Uddannet reserveofficer i hæren

Bor i Hjørring og er gift med Anette Riis Jensen, som er psykolog med egen praksis. Sammen har de tre voksne drenge. Fritiden står i familiens og naturens tegn med vægt på lange gåture med hundene.

Billeder

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/
Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum