Hjørring Kommune

Hjørring inviterer til cykelfest

Del

Kom og vær med, når IFS Hjørring på Verdens Mentale Sundhedsdag den 10. oktober 2019 arrangerer en cykeltur på 10 km i Hjørring.

Målet er at få en sjov dag, opleve området fra dets bedste side og sætte fokus på mental velvære. 

Det er Bevæg dig for livet - Parasport og IFS Hjørring (Idræt For Sindet), som står bag initiativet, der starter kl. 9.30 ved Park Vendia. Her vil der være kort introduktion og mulighed for lettere cykelreparation inden starten går gennem Hjørring midtbys gader kl. 10. 

IFS Hjørring er en idrætsforening drevet af og for mennesker, der har en sindslidelse eller som, i perioder af deres liv, har det psykisk dårligt.

De mange deltagere får følgeskab af Borgmester Arne Boelt og Viceborgmester Per Møller som hopper på 'jernhesten' og deltager i arrangementet. 

Foruden Hjørring er der 18 andre byer i Danmark som inviterer på cykeltur den 10. oktober, såsom København, Roskilde og Frederikshavn. Læs mere på www.cykeltur101010.dk.

Billeder

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine mere end 65.000 indbyggere den anden største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Stærkt samarbejde bringer lægehus i Hirtshals tættere på at blive til virkelighed10.9.2019 08:27:07 CESTPressemeddelelse

- Det stærke og tætte samarbejde, vi har med de nuværende praktiserende læger i Hirthals, er helt afgørende i forhold til planlægge og bygge et nyt lægehus. Det er fantastisk, at vi arbejder frem mod et fælles mål og nu kan skimte et nyt lægehus i byen, siger formand for Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget, Per Møller (C). De praktiserende læger i Hirtshals og Hjørring Kommune har igennem længere tid arbejdet for at sikre bedre lægedækning i Hirtshals. Da Sundheds- og Ældreministeriet opslog en pulje på 200 mio. kr. til moderne læge- og sundhedshuse, var der derfor et fælles ønske at søge om midler til etablering af et nyt lægehus i Hirtshals. I tæt samarbejde med de praktiserende læger fik Hjørring Kommune udarbejdet en puljeansøgning, hvilket resulterede i økonomisk støtte til projektet. Derudover har Hjørring Kommune valgt at finansiere den resterende del af projektet. - Det er så vigtigt, at vi prioriterer den helt nære sundhed og den tryghed, der ligger i at have en praktiserend

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum