Hjørring Kommune

Hjørring hylder kommunes dygtige idrætsfolk

Del

Tirsdag den 14. september overrækker borgmester Arne Boelt og formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Børge Bech Idrætsprisen samt prisen for enkelte bemærkelsesværdige idrætspræstationer 2020 til en person eller et hold, der i 2020 præsterede særlig flot i sportens verden.

- Vi værdsætter og anerkender virkelig, fra kommunens side, de idrætspræstationer, som de nominerede har knoklet for og det kæmpe arbejde, der hver dag bliver udført på frivillig basis i foreningerne, og som er med til at gøre Hjørring Kommune kendt på landkortet, siger Børge Bech, formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget.

For at modtage idrætsprisen skal udøvere f.eks. have vundet officielle dansk eller jysk mesterskab eller sat officiel danmarksrekord. Kandidaterne er udvalgt på baggrund af indstillinger fra foreningerne. Der er 53 personer, der i år modtager Hjørring Kommunes Idrætspris 2020.

Der uddeles også andre skulderklap. Udover idrætsprisen har juryen i år valgt at give prisen for enkelte bemærkelsesværdige idrætspræstationer 2020 til en person, der har ydet en særlig indsats. Denne pris gives til idrætsudøvere, der har ydet en helt særlig præstation – en præstation, der er højere end de præstationer, der belønnes efter den almindelige idrætspris.

- Sidste år under pandemien havde vi ikke mulighed for at overrække pokaler og medaljer personligt. Jeg er utrolig glad for, at vi traditionen tro igen i år kan hædre vores prismodtagere ved et arrangement - og de 71 prismodtagere fra sidste år er selvfølgelig inviteret med, fortæller Mette Lærke Bräuner, chef for Fritid, Udvikling og Administration.

Arrangementet bliver holdt på Vendsyssel Teater, og det er Hjørring Musiske Skole som står for aftenens musikalske underholdning.

Listen over modtagere af Idrætsprisen kan findes på Hjørring Kommunes hjemmeside fra onsdag den 15. september på www.hjoerring.dk/idraetspriser2020

Kontakter

Børge Bech, Formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget: tlf.: 41 93 77 03 eller e-mail: boerge.bech@hjoerring.dk

Mette Lærke Bräuner, Chef for Fritid, Udvikling og Administration, Børne-, Fritids- og Undervisningsforvaltningen: tlf.: 41 22 38 04 eller e-mail: Mlb@hjoerring.dk

Billeder

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/
Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

185.000 sundhedskroner til medarbejder-ideer – alt fra udendørs møderum til kulturoplevelser3.8.2021 09:01:56 CEST | Pressemeddelelse

Medarbejdere i hele Hjørring Kommune fik i foråret mulighed for at søge penge til gode ideer og initiativer til gavn for borgernes sundhed. Og det er blevet til alt lige fra træningsfaciliteter til botilbud, motionsløb, til møder med sagsbehandlere under åben himmel. Alle de forslag, der har fået bevilget penge, har det til fælles, at de har et overordnet fokus på fysisk og/eller mental trivsel - helt i tråd med Hjørring Kommunes Sundhedspolitik. - Det er faktisk første gang, vi giver medarbejdere mulighed for at søge penge til gode sundhedsideer. Oftest er det jo os politikere, der prioriterer de midler, vi har på budgettet. Vi har stor tiltro til, at medarbejderne rundt omkring i kommunen har fingeren på pulsen og viden om, hvad der rør sig blandt vores borgere. Og netop derfor er det dem, der bedre får øje på de gode idéer, der tit opstår rundt omkring. Så det er lidt en anderledes måde at gøre det på, siger Per Møller (C), formand for Det Politiske Koordinationsudvalg for Sundhed, 

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum