Sparta Atletik og Løb

Hjælp til forældre med børn der dyrker idræt på højt niveau

Del

Det kan være svært at være forældre til et barn, der dyrker elitesport. Det ved man hos Sparta Atletik & Motion, som derfor har indgået et samarbejde med Mental Motion.

Det kan være svært at finde ud støtte sine børn i op- og nedture i sportens verden. (Foto: Sparta)
Det kan være svært at finde ud støtte sine børn i op- og nedture i sportens verden. (Foto: Sparta)

Det er ikke altid let at være forældre til et barn, der dyrker elitesport. Der er mange ting at holde styr på, når en hverdag med arbejde, indkøb, madlavning, familie, venner og diverse praktiske gøremål skal balanceres med, at ens barn måske træner 4-5 gange om ugen, hvor man selvfølgelig også gerne vil bakke op og følge med. En udfordring man kan stå med ligegyldigt om ens barn dyrker, svømning, fodbold, atletik eller noget helt fjerde. 

Derfor har Sparta Atletik & Motion nu indgået et samarbejde med Mental Motion, som giver gratis adgang til deres online service 'Sidelinjen'.

"Sidelinjen – støt dit barns talent” er en online service til forældre, som gerne vil hjælpe deres barn bedst muligt i sporten. Servicen er gratis og består af en lang række artikler og podcasts. Derudover får man også adgang til et lukket forum, hvor man træffer de svære valg om skole og fremtid. Derudover indeholder sidelinjen en masse viden om kost, sundhed og krop med specifikt fokus på det unge talent," siger Janne R. Mortensen, sportspsykolog og stifter af Mental Motion. 

Hjælp fra professionelle

Hos Sparta Atletik & Motion giver det rigtig god mening, at man nu kan tilbyde denne mulighed til forældrene, da det giver dem meget bedre grundlag for at støtte deres børn, så de får mest muligt ud af både skole, sport, venner og familie.  

"Vi har i klubben mange børn og unge mennesker, som dyrker atletik på højt niveau, og vi kan se, hvordan mange forældre gør deres bedste for at bakke op, men også kan have svært ved at få det hele til at hænge sammen. Så derfor synes vi, at det er oplagt at indgå et samarbejde med Mental Motion," siger atletikchef Charlotte Beiter Bomme, som også kender problematikken fra sit eget liv.

"Selvom jeg selv har dyrket atletik på eliteniveau, og arbejder med atletik og unge mennesker i det daglige, så kan jeg da stadigvæk godt komme i tvivl om, hvordan jeg nu bedst støtter mine egne børn, som ligeledes dyrker atletik på eliteniveau, og der kan det være rigtig rart at kunne spare og få input fra nogle, som arbejder med det professionelt i det daglige," siger Charlotte Beiter Bomme. 

Tilbuddet til forældrene er gratis og er allerede i gang. 

Kontakter

Billeder

Det kan være svært at finde ud støtte sine børn i op- og nedture i sportens verden. (Foto: Sparta)
Det kan være svært at finde ud støtte sine børn i op- og nedture i sportens verden. (Foto: Sparta)
Download

Information om Sparta Atletik og Løb

Sparta Atletik og Løb
Sparta Atletik og Løb
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Løb arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Løb kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Løb

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Løb

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum