Furesø Kommune

Hjælp til digital udvikling for Furesøs virksomheder

Del

Nyt tiltag skal give virksomheder et bedre grundlag for at investere i digitalisering og automatisering

Erhvervskontaktudvalget i Furesø ønsker at sætte en dagsorden omkring digitalisering. Digitaliseringen får stadig større betydning for udviklingen i virksomhederne, og den dagsorden agerer Furesø Kommune nu på med et konkret tilbud, fortæller formanden for erhvervskontaktudvalget og borgmester i Furesø, Ole Bondo Christensen (A).

”Erhvervslivet efterspørger generelt at kunne dygtiggøre sig. I den lokale erhvervsundersøgelse blandt ca. 400 virksomheder stod digitalisering højest på ønskelisten over ting, som virksomhederne efterspurgte. Det har vi nu iværksat med et fantastisk godt tilbud, som jeg håber, erhvervslivet i Furesø tager godt imod. Vores forventning er, at det kan være med til at gavne udviklingen i den enkelte virksomhed,” siger han.

Furesø Kommune har i tæt samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden udviklet et særligt tilbud til alle typer af virksomheder, der er beliggende i Furesø Kommune, og har digitalisering eller automatisering på dagsorden. Tilbuddet består af 3 dele:

  1. deltagelse i et webinar af 1 times varighed den 27. maj 2021.
  2. tilbud om GRATIS besøg i den enkelte virksomhed af eksperter fra Erhvervshus Hovedstaden
  3. udarbejdelse af en konkret plan for den videre udvikling, der anviser indsatsområder/teknologi

Formanden for Furesø INDUSTRI, Mogens Brusgaard, der selv i de seneste år har arbejdet med digitalisering, ser tiltaget som et godt initiativ.

”Det kan være svært at vurdere, hvordan de digitale muligheder udnyttes bedst ud fra et forretningsmæssigt perspektiv, og uden at det er teknologien, der sætter dagsordenen. Mange virksomheder i Furesø bør deltage i dette gratis tilbud. Jeg mener faktisk, det kan være med til at øge bundlinjen i den enkelte virksomhed,” siger han.

Digitalisering kan være alt fra E-handel, IoT (Internet of Things), Kunstig intelligens, databaseret beslutningsgrundlag, automatisering af forretningsgange i administration, produktion, logistik, kundedialog – mulighederne er mange og udbuddet af løsninger enormt. Men hvad skal der til for netop den enkelte virksomhed, hvordan skabes overblik og tryghed for virksomhedens digitaliseringsrejse. Det er spørgsmål, der skal være svar på, inden man går i gang.

Forudsætning for deltagelse er, at virksomheden har et CVR-nummer og en adresse beliggende i Furesø Kommune, har digitalisering på dagsorden samt mere end to ansatte.

Se mere på www.furesoe.dk/erhverv

Nøgleord

Kontakter

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum